Jador a dat lovitura! Simina şi Simona îl vor privi cu alţi ochi! Uite ce a reuşit să facă solistul! EXCLUSIV

Jador a dat lovitura! Simina şi Simona îl vor privi cu alţi ochi!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Jador trece printr-o perioadă destul de agitată din punct de vedere personal, cântăreţul având mai multe discuţii aprinse cu Simina, fosta lui iubită, la Puterea Dragostei. Se vede limpede că tinerii au conversaţii de terminat şi probleme nerezolvate, dar mai mult ca sigur vor reuşi să lămurească totul în timp şi cu...răbdare.

fara descriere

Dincolo de sfera sentimentală însă, Jador este foarte fericit. Ultimul single al artistului, "Indiferenţa ta", lansat acum câteva zile, pe 13 aprilie, are deja aproape trei milioane de vizualizări şi este, de două zile, pe primul loc în "trending".

Citeste si: Jador, declaraţie INCREDIBILĂ pentru WOWbiz.ro după ce a fost pălmuit de Simona! N-ai să crezi ce spune despre acest episod! "Gest de neiertat!" EXCLUSIV

Solistului nu i-a venit să creadă când a văzut câţi oameni au fost curioşi să-i vizioneze videoclipul într-un timp record şi le-a transmis fanilor lui un mesaj emoţionant.

Jador a dat lovitura! "Nu aş fi crezut niciodată că oamenii vor ajunge să mă iubească atât de mult"

"Nu exagerez când spun că îmi iubesc susţinătorii şi fanii care ascultă muzica mea. Mă "hrănesc" cu mesajele lor şi apreciez toate sfaturile, glumele, dar şi criticile constructive. De ziua mea, mi-au făcut o supersurpriză şi am fost extraordinar de fericit. Acum, când mă gândesc la momentul respectiv, am o stare de euforie. A fost ceva incredibil. Nu aş fi crezut niciodată că oamenii vor ajunge să mă iubească atât de mult. Vreau să le reamintesc că ei îmi dau încredere, multă putere şi inspiraţie, şi împreună o să ajungem din ce în ce mai sus", a spus Jador.

 

Nu putem să nu menţionăm că actorul principal în videoclipul melodiei este nimeni altul decât "Don Juan-ul" Hamude, proaspăt întors în ţară, după ce a plecat de la Puterea Dragostei.

fara descriere

Tânărul "jonglează" cu două blonde extrem de sexy care apar în ipostaze ce le vor aprinde cu siguranţă fanteziile domnilor.

Citeste si: Declaraţia cutremurătoare a lui Bogdan Mocanu! Concurentul de la Puterea Dragostei trăieşte un adevărat coşmar! Ascultă AICI mesajul şocant al tânărului! EXCLUSIV!

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate