Jador, declaraţie INCREDIBILĂ pentru WOWbiz.ro după ce a fost pălmuit de Simona! N-ai să crezi ce spune despre acest episod! "Gest de neiertat!" EXCLUSIV

Jador, declaraţie INCREDIBILĂ după ce a fost pălmuit de Simona! N-ai să crezi ce spune despre acest episod!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Jador s-a întors la Puterea Dragostei în urmă cu două săptămâni şi este unul dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi din casă. De când este din nou pe micile ecrane, artistul a acţionat pe două planuri. În primul rând a încercat să-şi încheie socotelile cu trecutul şi aici vorbim despre fosta lui iubită, Simina, dar şi să cunoască mai bine o altă frumuseţe.

fara descriere

Este vorba despre Simona, pe care a recunoscut încă de la început că o simpatizează. Mai mult decât atât, cei doi au fost în camera roşie împreună, iar cântăreţul a şi invitat-o pe blondă în oraş.

Citeste si: Hamude e pe "val" de când a plecat de la Puterea Dragostei! Ipostaze fierbinţi alături de două femei supersexy! Jador a pus totul la cale! EXCLUSIV!

Ei bine, din flirturi şi tatonări nevinovate s-a ajuns la un episod care i-a lăsat fără cuvinte pe fanii solistului. Recent, Simona, Bogdan şi Roxana stăteau de vorbă când, la un moment dat, lângă ei s-a aşezat si Jador.

Jador, declaraţie INCREDIBILĂ după ce a fost pălmuit de Simona! "Mi-au scris mai mulţi că trebuia să o pun la punct"

Toate bune şi frumoase până când cântăreţul a atins-o uşor pe Simona. Fără să clipească, aceasta i-a dat o palmă cu toată puterea, peste faţă, tânărului.

"Ce pune ăsta mâna pe mine? De ce mă atinge?", a început să ţipe blonda care susţine că este virgină.

fara descriere

Bogdan, şocat, a întrebat-o de ce l-a plesnit pe prietenul lui, dar, surpriză, Jador nu a ripostat. Nici verbal, nici fizic, cum ar fi făcut poate alţi băieţi în situaţia lui! Unii fani ai artistului au fost mândri de maniera elegantă în care s-a comportat interpretul piesei "Mă torturează dorul tău", dar alţii l-au mustrat că nu a pus-o la punct pe Simona. Ei bine, Jador ne-a dat, în exclusivitate, o declaraţie despre momentul controversat.

Citeste si: Adevărul despre relaţia dintre Roxana şi Bogdan de la Puterea Dragostei! Vezi de ce nu recunosc că sunt împreună! "Nu mai vrea să fie ţinta răutăţilor!"

"Eu sunt total împotriva violenţei fizice şi nu aş lovi niciodată, în niciun context, o femeie. Mi se pare o dovadă de proastă creştere, un gest de neiertat pe care nimic nu-l poate justifica. Mi-au scris mai mulţi că trebuia să o pun la punct pe Simona după ce mi-a dat o palmă sau că ar trebui să fiu mai dur cu Zănoagă şi cu Rafa...Poate că aşa este, dar eu mă respect, îmi respect familia, îmi respect susţinătorii şi nu vreau să-i dezamăgesc sau să mă fac de râs. Prefer de multe ori să ignor nişte atacuri decât să cobor la nivelul lor. Sper să mă înţeleagă toată lumea. Eu aşa am fost educat!", a declarat Jador pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate