Jador a dezvăluit cum a făcut să fie atât de îndrăgit de profesori, pe timpul facultății: „Colegii mei toți știau că eu...”

Jador a cucerit inima multor femei, iar acum a dezvăluit cum a reușit lucrul acesta și pe timpul facultății, cu profesorii lui!

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Jador
Jador, artistul momentului

Jador este un fost concurent Puterea Dragostei care a ajuns faimos pentru frumusețea, talentul și felul lui de a fi. 

După ce a părăsit casa emisiunii care i-a adus faima, acesta s-a axat foarte mult pe carieră, acum fiind o apariție importantă în industria muzicală cu orice piesă pe care o scoate.

Jador a absolvit ASE-ul în iulie 2017, la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, fiind licenţiat în Ştiinţe Economice - domeniul Economie şi afaceri internaţionale.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Acum, în cadrul unei emisiuni televizate, artistul le-a povestit fanilor cum s-a descurcat de-a lungul facultății și cum a reușit mereu să-și impresioneze profesorii.

Jador a declarat cum le spunea profesorilor săi că în timp ce era student lucra și ca manager, lucru care nu este foarte departe de adevăr: studia și muncea, însă era artist, având evenimente.

Citeste si: Fata umilită și bătută din Târgu Jiu transmite un mesaj dur agresoarelor. E prima reacție publică a victimei: „Nu sunteți bombardiere”

Citeste si: Jador își pune bazele unei case de vis! Artistul a vorbit despre cum vrea să arate și de ce își dorește să fie atât de mare!

Citeste si: Cu ce femeie își petrece timpul la Monaco Alex Bodi, după despărțirea de Bianca Drăgușanu

”Le spuneam << Doamna profesoară să vedeți, eu sunt manager, nu știu unde le spuneam. Și eu cântam noaptea și rupeam și veneam obosit a doua zi. Se vede că muncești foarte mult, chiar muncești foarte mult, se vede, luați exemplu >> și colegii mei toți știau că eu cânt”, a spus Jador la Antena Stars.

În toamna lui 2018, el le-a arătat amicilor diploma de licenţă, anunţând că vrea să-şi continue studiile. „Unul dintre puținii ţigani care sunt licențiați în Economie și, în curând, și masterand!”, a postat Jador. „De ce nu scoți o melodie cu tema asta, “Sunt țigan cu facultate”!?”, i-a transmis un amic. “Nu sună rău”, a răspuns Jador.

Urmatorul articol
Citește și:

Miracol în cazul fetei arse din Mehedinți! Ce se întâmplă cu adolescenta, după ce a fost scoasă din comă

Restaurantele și sălile de joc se închid din nou în Dâmbovița! Măsura a fost luată de autorități din cauza numărului mare de infectări cu coronavirus

Livian de la Puterea dragostei, prima vacanță alături de Florentina: „Suntem non-stop unul cu altul”

Scene cutremurătoare! Un băiat a fost bătut și umilit de alți copii, în Târgu Jiu. Imaginile circulă pe internet!

Mihai Bendeac, mărturii șocante despre infectarea cu coronavirus: „Ziceai că umblu pe stradă cu capacul de la sicriu deschis”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies