Jador de la „Puterea dragostei” este licenţiat în ştiinţe economice! Uite diploma care atestă că este specializat în afaceri internaţionale! FOTO

Doar prietenii ştiu că Jador de la „Puterea dragostei” este licenţiat în ştiinţe economice.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că Jador de la „Puterea dragostei” este licenţiat în ştiinţe economice. Jador, al cărui nume este Remus Ionuţ Dumitrache, a absolvit ASE-ul în iulie 2017, la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, fiind licenţiat în Ştiinţe Economice - domeniul Economie şi afaceri internaţionale. (vezi dacă Jador formează un cuplu cu Simina)

Citeste si: Jador de la ”Puterea Dragostei”, detalii mai puțin știute! De unde a plecat tânărul care a venit să rupă inimi în ”Casa dragostei"?

Citeste si: Andrei a părăsit Casa Puterea Dragostei! Primele reacții ale concurenților, după ce se așteptau ca Bianca să plece

Citeste si: Simina de la ”Puterea Dragostei”, relație controversată cu primul ei iubit! Dezvăluiri uluitoare

Jador de la „Puterea dragostei” este licenţiat în ştiinţe economice: „Unul dintre puținii ţigani care sunt licențiați"

În toamna lui 2018, el le-a arătat amicilor diploma de licenţă, anunţând că vrea să-şi continue studiile. „Unul dintre puținii ţigani care sunt licențiați în Economie și, în curând, și masterand!”, a postat Jador. „De ce nu scoți o melodie cu tema asta, “Sunt țigan cu facultate”!?”, i-a transmis un amic. “Nu sună rău”, a răspuns Jador.

fara descriere

Jador de la „Puterea dragostei” este licenţiat în ştiinţe economice: “Provin dintr-o familie modestă" 

Din 2017, Jador de la „Puterea dragostei” este licenţiat în ştiinţe economice. “Provin dintr-o familie modestă din Bacău, am avut o copilărie grea, dar totuşi frumoasă. Sunt masterand în cadrul ASE-ului şi cânt la evenimente!”, se prezintă Jador pe site-urile de socializare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate