Jador a plâns în hohote când a aflat că Simina a fost cerută de nevastă de Alex Zănoagă! VIDEO

Jador a fost acuzat de mulți fani ai emisiunii Puterea Dragostei că joacă teratriu și că sentimentele sale pentru Simina nu au fost reale.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

În perioada în care Simina s-a despărțit de Jador și a format un cuplu cu Alex Zănoagă, au fost multe momente în care manelistul a plâns. Mulți au spus atunci că sunt lacrimi false. Adevărul probabil că îl știe doar Jador!

A existat un moment chiar la Puterea Dragostei când Jador parcă a înțeles că a pierdut-o definitiv pe Simina. Iar atunci, în câteva emisiuni, indiferent ce-i spuneau ceilalți concurenți, Jador repeta ca pentru sine: ”Eu o știu cel mai bine pe Simina. Nu se căsătorește cu Zănoagă”. Era, în vara anului trecut, după ce Simina intrase prin telefon în emisiunea puterea Dragostei sezonul 2 și povestise că fusese cerută de soție de Alex Zănoagă. Atunci, Simina a mărturisit că s-a logodit cu iubitul său.

Citeste si: Bianca a părăsit emisiunea Puterea Dragostei în lacrimi, după o ceartă acidă cu Livian: „Atitudinea ta mi-a pus capac!”

fara descriere

Momentele din emisiune cu Jador plângând după Simina i-au impresionat pe toți. Iată, pentru cei care vor să-și reamintească, un astfel de moment de la Puterea Dragostei, când Jador a fost consolat de Mary, dar și de Ella, fata care de atunci îl iubea. 

Citeste si: Jador a lansat melodia “Iartă-mă” şi joacă în clip alături de sosia Siminei. Ce mesaj secret ascunde piesa

fara descriere

Citeste si: Jador, lovit de blestem? Ce a pățit fostul concurent de la Puterea dragostei

Puterea Dragostei. Jador se iubește acum cu Ella, Simina s-a căsătorit cu Alex Zănoagă

Între timp, destinul i-a dus pe drumuri diferite pe Jador și Simina. Dacă Jador este încă nehotărât, îți trăiește povestea de iubire cu năbădăi cu Ella, Simina a devenit o femeie măritată, mamă foarte curând. În ianuarie, Simina s-a căsătorit cu Alex Zănoagă, iar în doar câteva zile, poate re chira, va deveni mama unui băiețel.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate