Jador a plâns în hohote când a aflat că Simina a fost cerută de nevastă de Alex Zănoagă! VIDEO

Jador a fost acuzat de mulți fani ai emisiunii Puterea Dragostei că joacă teratriu și că sentimentele sale pentru Simina nu au fost reale.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

În perioada în care Simina s-a despărțit de Jador și a format un cuplu cu Alex Zănoagă, au fost multe momente în care manelistul a plâns. Mulți au spus atunci că sunt lacrimi false. Adevărul probabil că îl știe doar Jador!

A existat un moment chiar la Puterea Dragostei când Jador parcă a înțeles că a pierdut-o definitiv pe Simina. Iar atunci, în câteva emisiuni, indiferent ce-i spuneau ceilalți concurenți, Jador repeta ca pentru sine: ”Eu o știu cel mai bine pe Simina. Nu se căsătorește cu Zănoagă”. Era, în vara anului trecut, după ce Simina intrase prin telefon în emisiunea puterea Dragostei sezonul 2 și povestise că fusese cerută de soție de Alex Zănoagă. Atunci, Simina a mărturisit că s-a logodit cu iubitul său.

Citeste si: Bianca a părăsit emisiunea Puterea Dragostei în lacrimi, după o ceartă acidă cu Livian: „Atitudinea ta mi-a pus capac!”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Momentele din emisiune cu Jador plângând după Simina i-au impresionat pe toți. Iată, pentru cei care vor să-și reamintească, un astfel de moment de la Puterea Dragostei, când Jador a fost consolat de Mary, dar și de Ella, fata care de atunci îl iubea. 

Citeste si: Jador a lansat melodia “Iartă-mă” şi joacă în clip alături de sosia Siminei. Ce mesaj secret ascunde piesa

Citeste si: Jador, lovit de blestem? Ce a pățit fostul concurent de la Puterea dragostei

Puterea Dragostei. Jador se iubește acum cu Ella, Simina s-a căsătorit cu Alex Zănoagă

Între timp, destinul i-a dus pe drumuri diferite pe Jador și Simina. Dacă Jador este încă nehotărât, îți trăiește povestea de iubire cu năbădăi cu Ella, Simina a devenit o femeie măritată, mamă foarte curând. În ianuarie, Simina s-a căsătorit cu Alex Zănoagă, iar în doar câteva zile, poate re chira, va deveni mama unui băiețel.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Jador de la Puterea Dragostei, amendat de Poliție după ce a ieșit din casă fără adeverință: „Nu știam că trebuie să…”

Jador, declarații incendiare despre cum l-a cunoscut pe Lino Golden: „M-am dus cu Mocanu în club. Voia s-o bată pe Andra pentru că era gelos”

Bea în fiecare dimineață un pahar cu apă cu un vârf de linguriță de bicarbonat de sodiu! Efectele miraculoase pe care le vei simți

Marele regret al lui Jador! L-a spus în gura mare: "Vine sfârşitul lumii şi eu..."

Răspunsul lui Jador pentru Vulpiţa, după ce ea l-a provocat să compună o melodie: "Vulpiţa, sunt fanul tău!"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies