Jador a spus că o place pe prezentatoarea Puterea Dragostei sezonul 3! Ce a spus însă Cristina Mihaela despre manelist

Jador a spus că este atras de noua prezentatoare de la Puterea dragostei, Cristina Mihaela.

Distribuie pe:

Autor: Catalina Lohan


In articol:

Jador a făcut într-o emisiune live pe Facebook WOWbiz.ro o declarație șocantă. El a spus că nu ar răspunde negativ unei invitații de a participa la Puterea Dragostei sezonul 3, însă cea care i-a atras atenția în mod deosebit este...prezentatoarea Cristina Mihaela!

”M-aș mai duce la Puterea Dragostei, însă pentru Cristina Mihaela, noua prezentatoare, este foarte frumoasă, chiar mi-a atras atenția. Dincolo de frumusețe, pare și o fire sensibilă, o persoană fină, exact așa cum îmi place mie la o femeie. Ea este motivul de a intra în emisiune, la Istanbul ”, a spus Jador despre prezentatoarea show-ului Puterea dragostei.

Citeste si: Cristina Mihaela se întoarce în România, la câteva zile de la debutul sezonului 3 Puterea dragostei: „Mă întorc pentru că...”

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Cristina Mihaela, prezentatoarea Puterea Dragostei, despre Jador ”Mi-a plăcut cel mai tare”

Pe de altă parte, și Cristina Mihaela a avut cuvinte de laudă pentru Jador. Înainte de a pleca în Turcia și a intra în rolul de prezentatoare a sezonului 3 Puterea Dragostei, vedeta Kanal D a fost o fană înfocată a primelor două sezoane.

Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare Puterea Dragostei, ne-a spus și care au fost concurenții ei preferați ddin primele sezoane, iar Jador se află în capul listei.  ”Jador mi-a plăcut cel mai tare, pentru că a știut ce vrea de la viață. Mi-a plăcut și Bianca, pentru puterea de a depăși situațiile dificile, pentru perseverența ei, dar și Ella, pentru povestea de iubire cu Jador”, a spus noua prezentatoare Puterea Dragostei sezonul 3.

Citeste si: Cristina Mihaela, primele declarații din postura de prezentatoare Puterea Dragostei: „Nu trăiesc precum o prințesă așa cum cred oamenii de acasă” De ce aventuri a avut parte în Turcia

Citeste si: Cristina Mihaela, imagini incredibile de pe platourile "Puterea Dragostei"! "Eşti divină"

După ce în primele sezoane a fost cel mai mediatizat concurent de la Puterea Dragostei, Jador ar putea să marcheze și cea de a treia ediție în cazul în care se va decide să intre din nou în casă! Mai mult, dacă nu și-a găsit iubirea în trecut, atât în relația cu Simina și, în special, în cea cu Ella, ambele lăsându-se cu lacrimi și melodii de dor, ei bine, acum, el ar putea să tragă lozul norocos.

Nu aș refuza să intru din nou în show, pentru mine a fost o rampă de lansare și nu am să uit niciodată acest lucru. Puterea Dragostei m-a ajutat să devin artistul de azi, fără această emisiune, mi-ar fi fost foarte greu”, a declarat cântărețul pentru WOWbiz.ro. Citeste CONTINUAREA AICI

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate