Jador a spus că o place pe prezentatoarea Puterea Dragostei sezonul 3! Ce a spus însă Cristina Mihaela despre manelist

Jador a spus că este atras de noua prezentatoare de la Puterea dragostei, Cristina Mihaela.

Autor: Catalina Lohan

In articol:

Jador a făcut într-o emisiune live pe Facebook WOWbiz.ro o declarație șocantă. El a spus că nu ar răspunde negativ unei invitații de a participa la Puterea Dragostei sezonul 3, însă cea care i-a atras atenția în mod deosebit este...prezentatoarea

Cristina Mihaela!

”M-aș mai duce la Puterea Dragostei, însă pentru Cristina Mihaela, noua prezentatoare, este foarte frumoasă, chiar mi-a atras atenția. Dincolo de frumusețe, pare și o fire sensibilă, o persoană fină, exact așa cum îmi place mie la o femeie. Ea este motivul de a intra în emisiune, la Istanbul ”,  a spus Jador despre prezentatoarea show-ului Puterea dragostei.

Citeste si: Cristina Mihaela se întoarce în România, la câteva zile de la debutul sezonului 3 Puterea dragostei: „Mă întorc pentru că...”

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Cristina Mihaela, prezentatoarea Puterea Dragostei, despre Jador ”Mi-a plăcut cel mai tare”

Pe de altă parte, și Cristina Mihaela a avut cuvinte de laudă pentru Jador. Înainte de a pleca în Turcia și a intra în rolul de prezentatoare a sezonului 3 Puterea Dragostei, vedeta Kanal D a fost o fană înfocată a primelor două sezoane.

Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare Puterea Dragostei, ne-a spus și care au fost concurenții ei preferați ddin primele sezoane, iar Jador se află în capul listei.

  ”Jador mi-a plăcut cel mai tare, pentru că a știut ce vrea de la viață. Mi-a plăcut și Bianca, pentru puterea de a depăși situațiile dificile, pentru perseverența ei, dar și Ella, pentru povestea de iubire cu Jador”, a spus noua prezentatoare Puterea Dragostei sezonul 3.

Citeste si: Cristina Mihaela, primele declarații din postura de prezentatoare Puterea Dragostei: „Nu trăiesc precum o prințesă așa cum cred oamenii de acasă” De ce aventuri a avut parte în Turcia

Citeste si: Cristina Mihaela, imagini incredibile de pe platourile "Puterea Dragostei"! "Eşti divină"

După ce în primele sezoane a fost cel mai mediatizat concurent de la Puterea Dragostei, Jador ar putea să marcheze și cea de a treia ediție în cazul în care se va decide să intre din nou în casă! Mai mult, dacă nu și-a găsit iubirea în trecut, atât în relația cu Simina și, în special, în cea cu Ella, ambele lăsându-se cu lacrimi și melodii de dor, ei bine, acum, el ar putea să tragă lozul norocos.

Nu aș refuza să intru din nou în show, pentru mine a fost o rampă de lansare și nu am să uit niciodată acest lucru. Puterea Dragostei m-a ajutat să devin artistul de azi, fără această emisiune, mi-ar fi fost foarte greu ”, a declarat cântărețul pentru WOWbiz.ro. Citeste CONTINUAREA AICI

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andrada de la Puterea Dragostei conduce o mașină de fițe. Tânăra, surprinsă la volanul unui bolid de lux

Bianca de la Puterea dragostei are deja o preferată în sezonul 3! Ea este femeia alături de care îl vede pe fratele ei Cristi: „Cred că asta înseamnă dragoste”

Roxana Vancea, cel mai greu moment! Trupul fostei iubite va fi adus sâmbătă în țară!

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

Calendar ortodox 11 aprilie. Mare sărbătoare astăzi pentru România! Este Cruce Roșie. Ce sfânt cinstim astăzi?

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va face niciodată acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies