Jador, adevărata relație pe care o are cu Bianca Comănici. Ce motiv a avut manelistul să spună despre ea că ”dă impresia că este falsă la Puterea dragostei”!

Jador a vorbit în premieră despre Bianca Comănici, după ieșirea lui de la Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

În primul sezon de la Puterea Dragostei, Bianca Comănici și Jador au fost printre cei mai votați concurenti, au fost de nenumarate ori și liderii casei, dar, în mod surprinzător, nici măcar unul dintre ei nu au reușit atunci să-și găsească și iubirea în emisiune.

Totul în ciuda faptului că Jador a format la început un cuplu cu Simina, iar Bianca a trecut de la sentimentele pentru None la o relație cu Bobicioiu, sau dezamăgiri cu Oianu, Iancu sau Bogdan Mocanu.

Citeste si: Mari de la Puterea dragostei, pusă la zid de Raju! Ce a spus fostul concurent despre ea la o lună de la despărțire!"Nu este genul meu de fată"

Citeste si: Adevărul incredibil din spatele fotografiilor de la Puterea Dragostei pe care le postează Andreea Mantea pe Facebook si Instagram. Cine i le face? Indiciu: e concurent

Citeste si: Dezvăluiri șocante! Jador a vorbit în premieră despre întâlnirea secretă cu Andra."A fost cea mai frumoasă seară"

În cel de al doilea sezon de la Puterea dragostei, lucrurile par însă să se fi așezat mai bine pentru Bianca, întrucât concurenta și-a găsit iubirea în brațele lui Livian. Cu toate acestea, problemele nu au dispărut pentru ea, căci acuzele făcute de anumite persoane din show, cum că ar fi o persoană falsă, nu au încetat din în această ediție. ”E o prefăcută, are o tactică să fie câștigătoare mereu”, susțin concurenții din formatul amoros.

fara descriere

Jador a făcut declarații surprinzătoare despre Bianca! ”A făcut ce a simțit până acum la Puterea dragostei”

În mod cu totul neașteptat într-un astfel de context, Jador este cel care, recent, i-a luat apărarea contestatei concurente de la Puterea dragostei.

În urmă cu puțin timp, în premieră pentru WOWbiz.ro, Jador a făcut declarații surprinzătoare despre Bianca! ”Este prietena mea! Bia e o persoană deosebită, la fel ca și celelalte fete din casă. Acolo, nu este niciuna altfel. Însă, în cazul ei, din păcate, câteodată, dă impresia că este falsă! Culmea, dacă nu o cunoști, chiar crezi că este așa. Adevărul, din punctul meu de vedere, este totuși altul! Pur și simplu, până acum, la Puterea dragostei, ea a făcut ce a simțit. Pot spune cu mâna pe inimă că este o fată super OK, pe deasupra și extrem de sufletistă”, a spus Jador, într-un live exclusiv, pe facebook-ul WOWbiz.ro!.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate