jador
Jador, sărut cu o blondă misterioasă

Vedete

Jador are o nouă iubită? Cântărețul s-a sărut pasional cu o blondă misterioasă VIDEO

Jador, surprins alături de o fată misterioadă pe rețelele de socializare.

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului. Artisul se bucură de un adevărat succes, după ce a scos hit-uri după hit-uri în acest an. De la colaborarea cu Lino Golden și Alex Velea, Jador a început să scoată piese cu diferiți artiști și să fie pe locul 1 în Trending. Artistul are la fel de mult noroc și în viața sentimentală, el fiind curtat de foarte multe domnișoare. Fanii s-au întrebat o perioadă lungă de timp dacă în viața lui Jador există vreo fată specială.

Citeste si: Jador, mesaj pentru Simina și Alex Zănoagă! Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta: „Din respect pentru copil...”

Cu toate acestea, Jador nu s-a afișat cu nicio fată pe care să o prezinte drept iubita lui oficială. El a avut mai multe relații, dar care s-au încheiat după o perioadă scurtă de timp. Georgiana este singura fată din viața lui, despre care manelistul a spus că ar fi iubit-o.

Recent, Jador s-a afișat pe rețele de socializare cu o blondă misterioasă. Cei doi au fost surprinși în timp ce se sărută, iar videoclipul a fost postat chiar de artist pe pagina lui de Instagram. Postarea ridică foarte multe semne de întrebare după ce, în videoclip, artistul s-a referit la domnișoara misterioadă drept „sora” lui.

Jador, motivul pentru care nu își dorește un copil: „Nu e momentul..."

Jador a declarat de foarte multe ori că își dorește o familie, însă acest lucru nu va deveni realizabil în viitorul cel mai apropiat.

Artistul a declarat că nu este pregătit momentan să devină tată pentru că și el, la rândul lui, este tot un copil.

Jador
Jador, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști [Sursa foto: Instagram]

„Îmi doresc rău copii, doar că nu e momentul. Sunt prea copil ca să am copil. Ce să-l educ eu pe copilul ălă, dacă eu sunt copil? Ce să-i spun: hai să facem muzică? Trebuie să-l învăț să nu vorbească urât și pe mine mă mai scapă asta, că sunt om, așa m-am și afișat, să fie cuminte”, a spus Jador, pentru un post de televiziune.

Citește continuarea AICI.