Jador, comparat cu Roxana de fanii show-ului Puterea Dragostei! Care sunt gesturile în care se aseamănă cu aceasta ”A tăbărât pe toate”

Jador este tot mai des comparat cu Roxana de fanii emisiunii Puterea Dragostei. . Aceștia spun că diferențele dintre cei doi concurenți nu sunt chiar atât de mari.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Telespectatorii show-ului Puterea Dragostei spun că diferențele dintre cei doi concurenți nu sunt chiar atât de mari.

”Jador, și tu ai încercat să fii cu toate fetele din casă, te-ai pupat cu toate! Nu o mai critica pe Roxana”, este un mesaj al unei telespectatoare, postat pe paginile de grupuri, iar mulți au comentat, la respectiva postare. Și asta pentru că Roxana a fost criticată de băieți, poate de Jador mai mult decât alții, că a tot ”încercat” concurenții din casă. A fost mai întâi cu Andy, apoi cu Bogdan Mocanu, acum cu Iancu.

Citeste si: Jador, dezvăluiri incendiare: „Ieri au mers la hotel, iar acum sunt un cuplu...”

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Jador, pus să aleagă între Simona și Bernadett! Ce a decis concurentul

Citeste si: Coşmar pentru Jador! "Mi-au furat bagajul, aţi înnebunit?! În loc să fur eu... Eu sunt negru aici, eu trebuie să fur, nu voi pe mine!"

Ei bine, fanii emisiunii susțin că și Jador a fost mai întâi cu Simina, apoi, când s-a întors în casa de la Puterea Dragostei, iar bruneta era deja cuplată cu Alex Zănoagă, acesta a tot încercat să facă un cuplu cu alte fete. ”A tăbărât pe toate”, spune alt fan al emisiunii, care a realizat și mai multe capturi din show, care demonstrează că Jador a pupat mai toate fetele.

Jador de la Puterea Dragostei este tot singur! Așteaptă ca Simina să se despartă de Alex Zănoagă?

Însă, la ora actuală, Jador este singur. A plăcut-o pe Simona, pe Berna, dar parcă așteaptă ca Simina să se despartă de Alex Zănoagă. De altfel, mulți concurenți de la Puterea Dragostei de câte ori au vorbit despre Jador, au afirmat că acesta are în continuare sentimente pentru Simina, prima lui iubire din casă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate