Jador de la Puterea Dragostei, prima declarație despre Simina, după ce a plecat în România cu Alex Zănoagă! Bruneta are planuri serioase cu iubitul ei

Jador le-a vorbit noilor concurente de la Puterea Dragostei despre relația cu Simina, Cum a vorbit artistul despre brunetă, după ce e a plecat în România alături de Alex Zănoagă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Jador și Simina au fost unul dintre cele mai iubite cupluri de la Puterea Dragostei, iar telespectatorii și-au dorit mult ca ei să se împace. Chiar și după ce bruneta s-a cuplat cu Alex Zănoagă, fanii sperau ca ea să se întoarcă în brațele artistului care i-a furat inima la începutul competiției.

Jador și Simina nu au mai format un cuplu, dar el a continuat să o tachineze de-a lungul șederii ei în casă. Mulți credeau că el însă are sentimente puternice pentru ea, așa că artistul a lămurit situația la începutul celui de-al doilea sezon al show-ului Puterea Dragostei.

„Situația cu Simina e în felul urmator. E o fata speciala și a ramas o fată specială. Am iubit-o și o respect, țin la ea. S-a dus ce e între noi, nu a fost fata potrivită pentru mine. Eu caut alt gen de fată, nu caut una ca celelalte”, le-a povestit Jador noilor concurente.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Ce a putut să spună Bogdan Mocanu despre Andreea Mantea: "O simplă..."

Citeste si: Incredibil! O puștoaică de 19 ani și-a vândut apa în care a făcut baie! Cât a putut să ceară pe o sticluță

Simina are planuri serioase cu Alex Zănoagă

La Puterea dragostei, Simina Loica și Alex Zănoagă au format un cuplu controversat, dar, pe de altă parte, și plin de sentimente! ”Suntem îndrăgostiți unul de altul, și chiar vreau să fim o familie. El este bărbatul potrivit pentru mine, nimeni altcineva, chiar vreau să avem copii împreună”, a spus bruneta, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

„Să fie clar pentru toată lumea. Nu sunt gravidă, deși poate mi-aș fi dorit să am un copil cu Alex. Îl iubesc, este bărbatul potrivit pentru mine, sprijinul și viața mea. Un copil ar fi fost rodul dragostei noastre, dar momentan, el nu există. Este adevărat, m-am simțit rău în Turcia, dar au fost alte probleme medicale nicidecum o sarcină”, a spus fosta concurență pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate