Jador, unul dintre concurenții din echipa Faimoșilor de la Survivor România
Jador, unul dintre concurenții din echipa Faimoșilor de la Survivor România

Vedete

Jador, mesaj emoționant pentru fosta lui iubită, Georgiana. Faimosul de la Survivor a dat cărțile pe față: ”Ea era familia mea”

Jador, momente din ce în ce mai grele! Ce mesaj a transmis faimosul pentru fosta lui iubită!

 

Jador trece prin clipe greu de descris la Survivor. În ediția din această seară, faimosul i-a transmis un mesaj emoționant fostei lui partnere, care i-a fost alături la bine și la greu. Jador și Georgiana au avut o poveste de iubire de lungă durată, dar pe care au ales s-o țină mereu departe de ochii curioșilor. Artistul a recunoscut în nenumărate rânduri că tânăra a fost singura, care i-a fost alături încă de la început.

Citeste si: Alin de la Războinici, în lacrimi! Ce l-a făcut pe concurent să izbucnească în plâns: "Sunt lacrimi de durere..."

Duminică seara, după ce au auzit că vor primi poze și mesaje din partea prietenilor, toți concurenții au fost cuprinși de emoții. Atunci când i-a venit rândul lui Jador, acesta a ales să spună câteva cuvinte pentru cei de acasă, dar și pentru fosta lui iubită. Georgiana a fost singura femeie pe care Jador a iubit-o cu adevărat, așa cum a precizat de multe ori în diferite emisiuni televizate.

Jador
Jador si Georgiana

Citeste si: Kanal D, primul loc în inimile românilor! Costi Ioniță, propus spre eliminare de Faimoși, după un joc de Imunitate dramatic

Acum, Jador a prins curaj și i-a transmis acesteia un mesaj, după ce a aflat că, în cazul în care Faimoșii vor câștiga meciul de astăzi, vor primi fotografii și mesaje de la cei apropiați.

“Sincer, desi par foarte dur, cred că sunt cel mai mămos copil posibil.

Mi-as fi dorit să fie de la mama ceva. Că tot vorbim de prieteni, mi-as fi dorit să primesc un mesaj de la fosta, dar stiu ca nu se va intampla asa, pentru că ea era si familia si prietena mea si atat. Mi-as fi dorit sa primesc un mesaj de la ea, dar stiu ca nu o sa primesc.”,  este mesajul emoționant transmis de Jador, pentru fosta lui iubită.

Alin de la Războinici a izbucnit în lacrimi la Survivor România

La auzul veștii, mai mulți concurenți au izbucnit în lacrimi. Tensiunea este enormă, iar concurenții trăiesc cu adevărat fiecare minut din această competiție. Înainte de probă, Alin de la Războinici nu și-a mai putut controla emoțiile și a început să plângă.

Concurentul este cu gândul la cei de acasă, de prieteni, soție, familie și susține că aceste lacrimi sunt de durere. (VEZI AICI CONTINUAREA)