Jador negociază pentru următorul sezon ”Asia Express”? Cu cine ar putea face pereche! Dezvăluiri

Jador ar putea să fie concurent în următorul sezon ”Asia Express”, atunci când se va încheia pandemia și vor începe filmările pentru sezonul 4.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Jador,  care a devenit cunoscut după participarea la show-ul Puterea Dragostei, nu poate sta departe de televiziune. Deși este unul dintre cei mai apreciați maneliști de la noi de la ora actuală, așa că scoate melodii care urcă imediat în topurile de pe Youtube și are mereu concerte, chiar și în perioada aceasta grea pentru artiști, Jador se pare că vrea să mai bifeze un show.


In articol:

Deși, filmările pentru ”Asia Express” sunt sistate pentru o perioadă incertă, în funcție de evoluția pandemiei de coronavirus, Jador se pare că a avut discuții cu producătorii pentru a face parte dintre concurenții din show-ul extrem, care nu se știe încă nici dacă va mai fi filmat în Asia.  

Se pare că Jador l-a propus pe bunul său pieten, tovarăș de sală, fost coleg și la Puterea Dragostei, Robert Ionescu să-i fie partener în Asia Express.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Jador si Robert Ionescu
Jador si Robert Ionescu sunt prieteni buni[Sursa foto: Instagram]

Cine sunt concurenții Asia Express sezonul 4

Pregătirile pentru alegerea echipelor din nou sezon erau începute chiar înainte de pandemie. La începutul lunii mai, producătorul show-ului vorbea despre acest lucru. „Noi acum lucrăm deja, deși nu știm cum se va face. Noi lucrăm. Și anul trecut, în luna aprilie-mai deja lucram. La casting se lucrează deja. Imediat ce se termină un sezon începe să se lucreze la următorul sezon. Eu fac castingul după cum simt. Mi se propun mulți oameni și încercăm să-i amestecăm. Lucrăm cu o echipă și lucrurile sunt cam amestecate”, a spus Mona Segall, producătorul general Asia Express.

Și tot atunci, pe informații neoficiale, erau date și despre posibilii concurenți Asia Express. Una dintre perechi era formată din Cătălin Bordea și soția lui, Livia. De altfel, Bordea spusese ăn nenumărate rânduri că atât el cât și soția lui sunt fani ai emisiunii și că, la un moment dat, ar vrea să facă parte din show. Cea de-a doua pereche despre care se vorbea era formată din actorii Cristina Ciobănașu și iubitul ei, Vlad Gherman.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Jador, conversații private cu iubita! Ecranul telefonului i-a fost filmat în timp ce se afla în club

Jador, declarație de dragoste pentru Georgiana, singura fată pe care susține că a iubit-o vreodată: „Una şi aceeași femeie...”

Nu mai mâncați ouă din comerț, care au ștanțate cifra 3 pe coajă! Iată ce au descoperit cei de la Protecția Consumatorului

Jador, întâlnire cu Simina de la Puterea dragostei! Cei doi au petrecut în același club, sâmbătă seara

Jador, două dintr-o lovitură. Ce declarații siropoase a făcut artistul unor tinere domnișoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies