Bombă la Puterea Dragostei! Jador spune adevărul despre eliminarea Deei! "Am votat-o pentru că niciun bărbat nu o plăcea" EXCLUSIV!

Jador spune adevărul despre eliminarea Deei! Vezi de ce a votat solistul eliminarea brunetei!

Autor: Lili Lascar

In articol:

Deea a mărturisit, chiar înainte de a pleca din casa de la Puterea Dragostei, că va face câteva dezvăluiri despre anumiți concurenți care, susţine ea, își arată în fața televizorului o față, iar în culise sunt diferiți.

Deea, Andreea Ghinescu pe numele ei complet, spune că nu-și mai găsea de ceva vreme locul în casă și asta pentru că în emisiune veneau băieți tot mai tineri, 20-25 de ani, iar ea are 31 de ani. Însă, fosta concurentă susține că a fost eliminată, de fapt, din cauza strategiilor făcute de Jador și de Bogdan Mocanu care o voiau afară, fiindu-le teamă de dezvăluirile pe care le-ar fi făcut.

Citeste si: Dezvăluiri incredibile! Ce a făcut Jador după ce a leşinat la aeroport? Am aflat ce s-a întâmplat cu artistul!

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

" Nu știu ce i-a deranjat mai tare pe cei doi: faptul că nu mi-am găsit iubit în competiție sau faptul că am început să-i cunosc ușor-ușor ca persoane și începusem să-i demasc. Ei au văzut și au simțit lucrul ăsta. Pe holuri, în afara emisiunii, le vedeam reacțiile, le vedeam comportamentele, și erau altfel față de cum erau în emisiune”, a povestit Deea după ce a ieșit din emisiune.

Fosta concurentă a declarat că a fost dezamăgită de Jador, cel mai iubit concurent în acest moment. ”Jador mi-a fost o persoană dragă la început. L-am votat să rămână în casă (n.r. la întoarcerea lui în emisiune după eliminare) pentru că am sperat să rezolve cu Simina. Nu cred că se va întâmpla ceva între ei, și asta nu pentru că Simina este cu Alex, ci pentru că mi-am dat seama că Jador nu s-a întors în casă pentru Simina.

Pe primul loc în viața lui Jador este cariera. Ceea ce nu este rău, dar să spună adevărul: ”M-am întors ca să-mi fac în continuare reclamă, că îmi priesc cei 1.500 de euro pe săptămână”. Dacă avea atât de multe cântări nu se mai întorcea, dar îl ajută Puterea Dragostei pentru vizualizări, pentru vlog, pentru reclamă.Melodiile scoase de Jador, după relația cu Simina, m-au impresionat și pe mine, iar ascultând piesele chiar credeam că Jador o iubește pe Simina. Dar să recunoaștem, acesta este talentul lăutarilor, să te emoționeze, să pună prin cuvinte, ”sare pe rană ”, a dezvăluit Deea, după ce a fost eliminată de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Momente de panică pentru Jador! I s-a făcut rău la aeroport şi nu a mai putut să se ţină pe picioare! Vezi ce probleme are artistul! EXCLUSIV

Jador spune adevărul despre eliminarea Deei!" Eu chiar nu am resentimente faţă de ea, pe cuvânt!"

Ei bine, Jador nu a rămas impasibil la atacul dur a brunetei. Solistul, votat din nou "favoritul săptămânii", i-a dat o replică elegantă Deei, prin intermediul WOWbiz.ro, declaraţie prin care i-a explicat, calm, acesteia, de ce a optat pentru eliminarea ei.

" Nu înţeleg de ce Deea are reacţia asta. Vă spun sincer, nu aveam pe cine să votez. Am ales-o pe ea după ce am făcut un sondaj de opinie în casă. Am întrebat toţi băieţii ce fete le plac, iar ea a rămas singura pe care nu o plăcea nimeni. Îmi pare rău că spun asta, ştiu că e dureros pentru ea, ca femeie, dar e adevărul. Eu am luat o decizie obiectivă, aşa că atacul ei este nefondat. Eu chiar nu am resentimente faţă de ea, pe cuvânt!", a declarat Jador, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies