Jador, prima dedicație după ce Simina a devenit soția lui Zănoagă ”Momentul ăla când o iubești pe ...” VIDEO

Simina, fosta iubită a lui Jador de la Puterea Dragostei, s-a căsătorit vineri cu Alex Zănoagă. În seara respectivă, manelistul a avut un concert.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Simina, fosta iubită a lui Jador de la Puterea Dragostei, s-a căsătorit vineri cu Alex Zănoagă. În seara respectivă, manelistul a avut un concert.


In articol:

Jador a cântat într-un club din Bacău chiar în seara în care Simina, fosta lui iubită de la Puterea dragostei, sărbătorea căsătoria cu Alex Zănoagă.


În timpul concertului ce a avut loc într-un club, Jador nu a rezistat și a spus încă de la început, făcând referire la unul dintre instrumentiștii lui, poreclit ”Zănoagă”. ”Îl știți pe Zănoagă, s-a însurat azi”. Apoi, la un moment dat, Jador a făcut o dedicație care părea a fi trimitere la Simina, fosta lui iubită.

”Știi momentul ăla când o iubești pe aia care e acasă și o iubești și pe aia care e plecată, sau e altuia, sau e prin prejur”, a spus Jador al un moment dat când cânta o melodie ale cărei versuri erau chiar o declarație de dragoste.
Au fost mulți care au spus că era o dedicație pentru Simina, dar și alții că era de fapt o trimitere către Ella de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Planeta, în alertă! E mai gravă și mai chinuitoare decât pandemia - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

 

 

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei este afecatată de scandalul cu Jador? Mesajul de pe Instagram care le-a dat mult de gândit fanilor

Citeste si: Jador pregătește o nouă piesă, după scandalul legat de plagiat: „Melodie creată de mine de la zero”. Fanii Puterea Dragostei spun că și aceasta e copiată

Citeste si: Prima nuntă de la Puterea dragostei! Simina și Alex Zănoagă se căsătoresc azi! Rămâi alături de noi ca să vezi tot ce se întâmplă pas cu pas EXCLUSIV

Jador a suferit după Simina, iubita lui de la Puterea Dragostei

Jador a suferit enorm după ce Simina, iubita lui de la Puterea dragostei, l-a ales pe Alex Zănoagă. Luni bune, Jador și-a plâns dragostea pierdută și a compus mai multe melodii pentru aceasta.
Simina și-a văzut de viața ei însî și de relația ei cu Alex Zănoagă. După ce a ieșit de la Puterea Dragostei, simina s-a mutat cu Alex și la scurt timp a rămas însărcinată cu acesta. Vineri, cei doi s-au căsătorit civil, iar în aprilie vor deveni părinții unui băiețel.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Se schimbă harta Europei? Cel mai de coșmar scenariu. Țara care ar putea rupe Uniunea Europeană

Doliu într-o familie de vedete. Și-au pierdut copilul într-un mod tragic. ”Venise timpul să ne luăm la revedere„

Mădălin None de la Puterea dragostei şi-a făcut cadou o maşină superbă: „Cel mai înalt nivel” FOTO

Manelistul cu care au cântat toți cei de la ”Puterea Dragostei”, făcut praf! Și-au bătut joc de Nikolas Sax în ultimul hal

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies