Jador și Ella de la Puterea dragostei s-au împăcat! Mariana, dovada că au petrecut seara împreună: "Toată perioada asta au jucat teatru"

Mariana de la Puterea dragostei a publicat un clip în care îi dă de gol pe Jador și Ella. Cei doi par a fi împreună.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Jador și Ella s-au împăcat! Mariana, dovada că au petrecut seara împreună:


In articol:

Mariana de la Puterea dragostei a primit o lovitură teribilă din partea Ellei, colega sa de competiție.

Încă îndrăgostită de Jador, Mariana îi scrie în continuare mesaje, însă a suferit un adevărat șoc în momentul în care a primit răspuns de la Ella, de pe telefonul cântărețului.

Mariana: Să vedem ce a trimis Jador căcăciosul
Ella: Ce vrei, Mariano, ce tot scrii atât. Doamne, ce ai?
Mariana: Am zis?
Ella: Ce faci tu Mariana, la ora asta? De ce îl deranjezi, hm? E târziu, mâine sunt filmări!
Mariana: Să înțeleg că în toată perioada asta au jucat teatru? Nu mai înțeleg nimic, i-a dat parola?

Jador și Ella s-au împăcat! Mariana, dovada că au petrecut seara împreună:

Jador și Ella s-au împăcat! Mariana, dovada că au petrecut seara împreună:

Mariana a făcut toată conversația publică, iar clipul a apărut astăzi în mediul online, la câteva săptămâni de la plecarea lui Jador din casa Puterea dragostei.

Nu se știe exact care este momentul în care Mariana a primit aceste mesaje, însă dacă este să ne luam după hainele pe care le purta Mariana și după manichiură ei, clipul cu Ella trimis de pe telefonul lui Jador pare a fi recent, de o zi sau două.

Jador, eliminat de la Puterea Dragostei. A plecat cu lacrimi în ochi VIDEO

Seară emoționantă la Puterea Dragostei. În urma nominalizărilor făcute de concurenți, Jador a fost cel desemnat să plece de la Puterea Dragostei.

Seară emoționantă la Puterea Dragostei. În urma nominalizărilor făcute de concurenți, Jador a fost cel desemnat să plece de la Puterea Dragostei. Plecarea lui a fost una tristă și, în ciuda divergențelor pe care le-a mai avut în emisiune, el a lăsat multe concurente cu ochii în lacrimi.

Citeste si: Puterea Dragostei. Andreea Pirui a dat cărțile pe față după apariția filmulețelor cu Bianca! Vrea o relație cu Livian?

Citeste si: Bogdan Mocanu îl face praf pe Turcu de la Puterea Dragostei! ”O pune la întins seara când se culcă. O are în sertar ca proteza!!!”

Citeste si: Puterea Dragostei 25 februarie. Bianca se întoarce în emisiune și e făcută praf de concurenți: „A vrut să pară călugăriță”

Poate că cel mai romantic moment a fost despărțirea de Ella. Cei doi s-au îmbrățișat și au dansat împreună, pe o piesă de rămas bun. Ella a vrut să-i transmită gândurile ei bune, la plecare, însă Jador nu a vrut să audă nimic, fiind absorbit, parcă, de ultimele clipe petrecute cu ea.

Ella: Sper să fii fericit și să iubești ceea ce ai ales.
Jador: Taci.
Ella: Și Dumnezeu să te binecuvânteze cu tot ce-ți dorești și nu ți-am vrut răul niciodată.
Jador: Taci.
Ella: De ce să tac? Fă-ți teatrul.
Și nu ți-am vrut răul absolut niciodată.

Jador și Ella s-au împăcat! Mariana, dovada că au petrecut seara împreună:

Jador a plecat cu lacrimi în ochi de la Puterea Dragostei

La un moment dat, în timpul îmbrățișării sale cu Ella, concurentul a izbucnit în lacrimi. Ella l-a întrebat ce s-a întâmplat și de ce plânge, însă el a preferat să păstreze misterul. Inclusiv Andreea Mantea nu a reușit să îi înțeleagă reacția și ce secrete de dragoste ascund cei doi.

Inclusiv Andreea Pirui și Daiana au empatizat cu povestea lor și au avut lacrimi în ochi.

Andreea Mantea: Cum vei reacționa dacă o vei vedea cu Ella alături de alt bărbat în emisiune?

Jador: Nu mă uit la televizor, nu îmi place, am treburi de făcut. Dau ignore la pagina de youtube Puterea Dragostei, instagram, tot.

Mantea: Pare așa o iubire imposibilă, de parcă cine știe ce lucruri grave ați făcut...
Jador: Nu vreau. Nevasta mea nu va fi așa. Iubesc că așa sunt eu mai iubăreț...Nu o să îmi pară rău după ea. Le mulțumesc telespectatorilor că m-au susținut un an de zile aici. Emisiunea asta m-a făcut ceea ce sunt în momentul de față, de mulțumesc că îmi ascultă melodiile, să am încredere în mine.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate