Puterea Dragostei. Andreea Pirui a dat cărțile pe față după apariția filmulețelor cu Bianca! Vrea o relație cu Livian?

Andreea Pirui a făcut dezvăluiri uimitoare în emisiunea Puterea Dragostei de marți. Ea a lăsat să se înțeleagă că încă îi reproșează lui Livian că a părăsit-o în favoarea Biancăi.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

După apariția filmelor compromițătoare cu Bianca, în casa Puterea Dragostei au  fost multe discuțiii, mai ales înainte ca fata să intre înapoi în show.

La un moment dat, Andreea Pirui deschide subiectul Bianca cu Livian, fostul iubit al acesteia. ”Ai preferat-o pe Bianca! Și vezi ce s-a întâmplat? Lumea zice pe grupuri că eu sunt fericită că tu te-ai certat cu Bianca și că de-aia m-am certat și eu cu Marius”, i-a spus Andreea Pirui lui Livian.

Citeste si: Puterea Dragostei 25 februarie. Bianca se întoarce în emisiune și e făcută praf de concurenți: „A vrut să pară călugăriță”

fara descriere

Andreea Pirui și Livian au format un cuplu pentru scurt timp la începutul sezonul 2 de la Puterea Dragostei, însă tânărul a ales-o apoi pe Bianca și a început o relație cu aceasta. Numai că în urmă cu vreo două săptămâni, chiar înainte de a apărea filmulețele cu Bianca, Livian i-a spus că vrea să se despartă de ea.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei a fost șantajată cu filmulețele în care face video chat

Acum Andreea Pirui, cred fanii emisiunii, dar și alte concurente de la Puterea Dragostei, și-ar dori o relație cu Livian. ”Eu cred că dacă Livian face un gest, Pirui ar sări în brațele lui”, a spus Andreea Oprică.

De altfel, ca în glumă, Andreea Pirui i-a și zis lui Livian: ”Ar fi o fază: să fim împreună la început (n.red. sezonul 2 de la Puterea Dragostei) și la finalul sezonului”.

Citeste si: Daiana de la Puterea dragostei, atacată dur după ce a glumit pe seama clipurilor cu Bianca

fara descriere

Puterea Dragostei. Andreea Pirui și Marius s-au despărțit?

Marius lipsește din emisiune, iar Andreea Pirui susține că a primit mai multe imagini cu acesta și cu o tânără. Chiar dacă Marius i-a spus că este vorba despre o prietenă, Andreea nu este convinsă. Ea crede că Marius are o relație acasă, motiv pentru care a anunțat în emisiune că vrea să se despartă de tânăr, chiar dacă acesta se va întoarce în casă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate