Jandarmerița Ștefania, nemulțumită că agresorii ei au scăpat de închisoare! Femeia bătută la proteste a atacat decizia instanței

Jandarmerița Ștefania, bătută la protestele din 10 august 2018, este nemulțumită de decizia judecătorilor în cazul agresiunii la care a fost supusă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Ștefania Nistor, jandarmerița agresată la protestele din 10 august 2018, a făcut apel la decizia luată de Judecătoria Sectorului 1, fiind nemulțumită de faptul că bătăușii au primit pedepse prea blânde. Toți cei care au lovit-o în timpul protestelor au primit doar închisoare cu suspendare. De asemenea, jandarmerița consideră prea mică suma stabilită pentru daune morale, de zece ori mai puțin decât ceruse. Până în acest moment, în afară de jandarmeriță, și alți doi inculpați au cerut apelul.

fara descriere

Citeste si: Agresorii jandarmeriței de la protestele din 10 august scapă de închisoare! Ștefania primește 10.000 de euro, celălalt jandarm lovit - nimic!

Citeste si: Gest deosebit! O polițistă a hrănit la pieptul ei un copil malnutrit și murdar: „Își băga mâinile în gură și se mușca. Mi s-a rupt sufletul!”

Citeste si: Jandarmerița Ștefania a dat în judecată Jandarmeria Română! Tânăra care a fost bătută la protestele din 10 august susține că nu și-a primit toți banii

Ștefania Nistor a cerut inițial daune morale de 100.000 euro de la agresorii ei, însă judecătorii au stabilit ca acștia să plătească în solidar doar 10.000 euro. Celălalt jandarm agresat nu a primit nici un ban, acțiunea lui civilă fiind respinsă.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate