Informații șocante despre Alexandru Cumpănașu! Ce a ieșit la iveală

Mai multe informații despre Alexandru Cumpănașu au ieșit la iveală. Ministrul de Interne, Mihai Fifor, a declarat că el primește protecție din partea statului.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Alexandru Cumpănașu s-a implicat foarte mult în cazul Caracal, fiind deseori prezent în presă pentru a oferi declarații legate de tragedia prin care trece familia lui. A atras mult atenția asupra lui, stârnind curiozitatea oamenilor și uneori dezaprobarea.

Unii dintre cei care nu sunt de acord cu acțiunile lui Alexandru Cumpănașu au ajuns chiar să îl amenințe cu moartea. Nu a stat mult pe gânduri și a cerut ajutorul și protecția autorităților pentru ca el și familia lui să fie în siguranță.

„Domnul Cumpănaşu a solicitat oficial acest lucru Ministerului de Interne, s-a făcut analiză în cadrul MAI. Orice persoană care solicită acest lucru şi are toate documentele primeşte acest sprijin. (…)

Orice persoană din această ţară care îndeplineşte condiţiile conform legii capătă protecţie în acest sens. Orice persoană din România care face dovadă că este ameninţată, că are viaţa pusă în pericol poate primi protecţia statului, în speţă a MAI sau a altor instituţii.

Lucrul acesta s-a întâmplat cu Alexandru Cumpănaşu, s-a făcut verificare, este pe lege, primeşte această protecţie” a spus ministrul de Interne, Mihai Fifor.

Citeste si: Mireasă bătută în ziua nunții! A căzut pe spate de la lovitură și întreaga scenă a fost filmată

fara descriere

Alexandru Cumpănașu a fost amenințat de multe ori

Alexandru Cumpănașu a declarat de mai multe ori că el și familia lui au fost amenințați, după ce s-a implicat activ în cazul dispariției nepoatei lui. Recent, a anunțat pe pagina lui de Facebook că Jandarmeria le oferă protecție.

„Dragi prieteni, pentru ca mai multi colegi m-au intrebat va informez ca am solicitat MAI asigurarea protectiei mele si a familiei in aceasta perioada. Lupta cu clanurile mafiote din stat si din afara lui i-a facut pe unii s-o ia razna si sa ma ameninte pe mine si familia mea cu moartea dar si alte forme de amenintare. Am urmat calea legala si am informat Parchetul General si MAI. Care au dispus masurile pe care le-au considerat necesar in functie de informatiile predate dar si cele pe care acestia le detin. S-a incercat initial propunerea ca Politia sa faca acest lucru insa am refuzat categoric pt ca efectiv nu mai am incredere in aceasta institutie. Motiv pt care s-a recurs la jandarmerie. Viata mea a devenit un cosmar pe care nu il doresc nimanui: dispare intimitatea, apare teama si nu mai ai viata ta. Sper ca aceasta batalie sa o castig cat mai repede pt a ma putea intoarce la viata mea obisnuita si linistita de dinainte si sa nu ma gandesc in permanenta la securitatea copiilor mei. Nu este placut sa te uiti peste umar insa batalia cu clanurile mafiote nu este o batalie cu o manastire de maici. #OROMANIEFARACLANURI”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina lui de Facebook.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate