Jocurile Olimpice 2020. Larisa Iordache va concura doar la bârnă, din cauza problemelor de sănătate: "Durerile sunt foarte greu de suportat"

Jocurile Olimpice 2020. Larisa Iordache va concura doar la bârnă. Vezi de ce a luat sportiva această decizie.

Jocurile Olimpice 2020
Jocurile Olimpice 2020[Sursa foto: MediaFax Foto]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Jocurile Olimpice 2020. Larisa Iordache va concura doar la bârnă la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Vezi de ce a luat sportiva această decizie.

Jocurile Olimpice 2020. Larisa Iordache va concura doar la bârnă

​Federaţia Română de Gimnastică a anunţat că Larisa Iordache va concura doar la bârnă la Jocurile Olimpice  de la Tokyo, din cauza unor dureri la gleznă.

Citeste si: Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Marian Drăgulescu a făcut imaginile publice, nu i-a venit să creadă ce i-au pus în farfurie la micul dejun: "Ăștia au gust de carton". Când intră sportivul român în concurs

"Mă doare foarte rău glezna. Durerile sunt foarte greu de suportat. Am avut antrenament şi în sala de competiţii, iar bârna pe care vom concura îmi place foarte mult. Sper ca în calificări să am o zi bună, să fiu liniştită când mă voi prezenta în faţa arbitrelor", a declarat Larisa Iordache, potrivit frgimnastica.com.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Astăzi, Larisa Iordache și Maria Holbură vor avea antrenamentul pe podium în intervalul orar alocat celei de-a III-a subdiviziuni. Ca și în calificări, ele vor începe acomodarea la bârnă. Vestea bună este că Maria Holbură va concura la toate cele 4 aparate. 

Citeste si: Nadia Comăneci a îmbrăcat din nou costumul de gimnastică și a făcut show! S-au împlinit 45 de ani de când a obținut primul 10 din istorie

Larisa Iordache va concura doar la bârnă la Jocurile Olimpice 2020
Larisa Iordache va concura doar la bârnă la Jocurile Olimpice 2020[Sursa foto: MediaFax Foto]

Jocurile Olimpice 2020. Programul competiţiei de gimnastică

  • 24 iulie, ora 10( 4, ora României)- concursul de calificări masculin, Marian Drăgulescu va concura în a IV-a rotație, din prima subdiviziune
  • 25 iulie, ora 15.10 (9.10, ora României, concursul de calificări feminin, Larisa Iordache și Maria Holbură vor concura în cea de a III-a subdiviziune)
  • 26 iulie, ora 19( 13, ora României)- finala pe echipe în concursul masculin;
  • 27 iulie, ora 19.45( 13.45, ora României)- finala pe echipe în concursul feminine;
  • 28 iulie, ora 19.15( 13.15, ora României)- concursul individual compus masculin;
  • 29 iulie, ora 19.50( 13.50, ora României)- concursul individual compus feminine;
  • 1 august, ora 17.00 (10, ora României), finalele pe aparate la sol și cal cu mânere, masculine, sărituri și paralele, la feminin;
  • 2 august, ora 17.00, finalele la inele și sărituri (18.54), la masculin, și la sol (18.00), la feminin;
  • 3 august, ora 17.00, finalele la paralele și bară, masculine, și la bârnă (17.48), la feminin.

Jocurile Olimpice 2020, fără spectatori în tribune

Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura fără spectatori în tribune. Decizia a fost luată de guvernul japonez, care a hotărât ca Tokyo să intre sub stare de urgenţă, iar măsura este valabilă pe toată durata Jocurilor Olimpice 2020. Anunţul a fost făcut de ministrul pentru JO, Tamayo Marukawa.

Starea de urgență a intrat în vigoare de luni, 12 iulie și va fi valabilă până pe 22 august, iar interzicerea prezenţei spectatorilor pe arenele din Tokyo dă o nouă lovitură unui eveniment care a fost amânat cu un an din cauza pandemiei.

Aceasta va fi cea de-a patra stare de urgenţă la Tokyo  de la începutul pandemiei, în primăvara anului trecut, guvernul urmând, în principiu, să interzică restaurantelor să servească alcool şi să rămână deschise doar până la ora 20:00, scrie g4media.ro.

Executivul nipon a dorit iniţial să menţină capitala sub o cvasi-stare de urgenţă, dar a fost forţat să-şi schimbe intenţia din cauza creşterii accentuate a infectărilor, scrie Agerpres.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Jocurile Olimpice 2020 ar putea fi anulate în ultimul moment. Anunțul îngrijorător al organizatorilor  

Nadia Comăneci a îmbrăcat din nou costumul de gimnastică și a făcut show! S-au împlinit 45 de ani de când a obținut primul 10 din istorie

Jocurile Olimpice 2020. Metoda prin care organizatorii de la Tokyo vor să împiedice relațiile intime între sportivi

Zodiile care vor face mulți bani în această vară

Lovitură teribilă pentru cei care refuză să se vaccineze! Nu mai au nicio şansă. Ce s-a decis

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Sâmbătă de coșmar. 14 victime în 30 de minute, la Constanța și Brașov

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies