Juan Carlos Copes, celebrul coregraf și dansator de tango din lume, a murit răpus de virusul SARS-CoV-2

Renumitul artist a murit la 89 de ani și a fost internat în spital la finalul luni decembrie a anului trecut din cauza complicațiilor cauzate de Covid-19.

Juan Carlos Copes
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Juan Carlos Copes este recunoscut la nivel mondial în industria dansului ca fiind unul dintre mai renumiți dansatori și coregrafi de tango. Celebrul argentinian a contractat virusul care i-a adus sfârșitul la finalul lunii decembrie a anului trecut. 

Juan Carlos Copes a murit ca urmare a infecției cu Covid-19 

Juan Carlos Copes a reușit să ducă tango-ul pe marile scene internaționale, fie transpus în piese de teatru și film, ori la concursuri de cel mai înalt nivel. A murit ca fiind cel mai bun dansator și coregraf de tango din întreaga lume, iar acum, fiica lui îi va duce moștenirea mai departe.  

Fiica marelui coregraf a iubit atât de mult tango-ul încât a reușit să ajungă la nivelul tatălui ei și, în cele din urmă, i-a devenit chiar parteneră. Pasiunea și iubirea pentru acest stil de dans este cel puțin la fel e intensă ca a răpăsatului ei părinte. 

Juan carlos Copes
A murit cel mai cunoscut dansator de tango din întreaga lume [Sursa foto: Twitter ]

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

În anul 2015, Juan Carlos Copes s-a retras din lumea dansului, însă, în lumina reflectoarelor a pășit fiica acestuia, care ușor, ușor, prin muncă, pasiune și perseverență a devenit una dintre ce mai bune dansatoare de dans artistic din lume. 

„Va străluci mereu în mijlocul stelelor şi pentru totdeauna în istoria tangoului dansat”,  a scris pe Facebook fiica sa, Johana Copes. 

Vestea că marele coregraf s-a stins din viață a fost făcută de familia artistului. Juan Carlos avea 89 de ani și a fost internat la spital la finalul anului trecut, însă organismul său nu a mai rezistat și a cedat în fața virusului SARS-CoV-2. 

Citeste si: Ce pățesc oamenii care refuză să se vaccineze. Medicul Virgil Musta: „ Peste 50% dintre cei care fac boala în formă medie și severă rămân cu sechele”

Juan Carlos Copes s-a născut pe 31 mai 1931. n timp și-a dat seama că are o pasiune aprinsă pentru dans, iar munca l-a făcut să crească rapid în ochii marilor artiști ai lumii.

Pe scenă, a a făcut senzație alături de partenera sa de dans, Maria Nievesc, care i-a devenit și parteneră de viață între anii 1964 și 1973 și chiar și după ce s-au despărțit au continuat să danseze.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Coronavirus Marea Britanie: Carantină pentru oricine vine din străinătate

Medicul Adrian Streinu Cercel: ”La șapte zile după a doua doză de vaccin, putem fluiera liniștiți”

Indicații pas cu pas de cum te poți programa online la etapa a doua de vaccinare împotriva coronavirusului

Horoscop saptamanal 1-7 Martie 2021: Balanțele vor avea o saptamana perfecta

România devine o forţă militară mondială. Totul s-a aflat abia acum

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Istoria secretă. Rockerul satanist îndrăgostit de Ceaușescu, ucis de un incendiator

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies