Vedete

Kamara a fost fermecat de Elena Basescu: „I-am dat un martisor, pe care mi-a promis ca-l va purta pana cand se va rupe”

Presa a speculat, acum mai bine de un deceniu, ca solistul Kamara a fost iubitul Elenei Basescu, dupa ce acesta a recunoscut ca o admira.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Kamara a fost fermecat de Elena Basescu: „I-am dat un martisor, pe care mi-a promis ca-l va purta pana cand se va rupe”icon photo

Viata sentimentala a cantaretului a fost mereu agitata, speculandu-se chiar ca solistul Kamara a fost iubitul Elenei Basescu. Totul s-a intamplat in 2007, cand Kamara se despartise recent de iubita, o studenta cu care avusese o relatie de trei luni, iar cantaretul a dezvaluit ca o place pe Elena Basescu. (vezi ce spune Kamara despre participarea sa la Exatlon)

Kamara a fost iubitul Elenei Basescu. Cantaretul si-a dorit sa o cunoasca mai bine 

„Ca sa fiu impreuna cu Elena Basescu trebuie ca si ea sa fie libera. Trebuie sa existe ceva intre noi! Am intalnit-o o singura data in viata mea, pe Bld. Magheru, si i-am dat un martisor, pe care mi-a promis ca-l va purta pana cand se va rupe. Sper sa nu se rupa si sa-l poarte cat mai multa vreme. Insa nu se pune problema unei relatii intre noi, pentru ca trebuie sa ne cunoastem si sa avem lucruri in comun. Trebuie sa ne dorim amandoi o relatie. Nu vad de ce ar conta functiile, faptul ca eu sunt artist, iar ca ea este fiica presedintelui”, a declarat Kamara in presa vremii.

Kamara a fost iubitul Elenei Basescu. Se gandea la ea si dupa un an

Dupa un an, fanii au aflat daca Kamara a fost iubitul Elenei Basescu chiar de la el. „Poate, daca eram amandoi singuri, discutia era alta..”, a spus Kamara, care se implicase intr-o alta relatie. Si in prezent, viata sentimentala a lui Kamara este complicata. Aflat in plin divort de sotia Oana, Kamara a fost parasit si de Madalina, iubita sa.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune