Vedete

Kamara s-a ales cu nasul spart in mai multe batai. "Am avut piramida nazala sparta". Solistul e obisnuit atat cu durerea emotionala cat si cu cea fizica. VIDEO EXCLUSIV!

Kamara s-a ales cu nasul spart in mai multe batai. Solistul s-a operat din cauza deviatiei de sept.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar, G.G.


 

Kamara s-a ales cu nasul spart in mai multe batai. "Am avut piramida nazala sparta". Solistul e obisnuit atat cu durerea emotionala cat si cu cea fizica. VIDEO EXCLUSIV! icon photo

Kamara si sotia lui sunt in plin scandal care prevesteste un iminent divort. Desi este limpede ca cei doi mai au sentimente unul pentru celalalt, acestia lacrimand de cateva ori in timp ce-si adresau cuvinte dure, infidelitatile si reprosurile nu mai lasa multe posibilitati de impacare.

Solistul este insa un barbat puternic, zambeste, merge la evenimentele prietenilor si incearca sa se deconecteze de la drama lui amoroasa.

Recent, Kamara a fost prezent la lansarea piesei "Iubirea mea secreta" a fetelor de la Bambi si a socializat ca si cand in viata lui nu s-ar fi intamplat nimic special.

Doar cearcanele il dadeau de gol...Ei bine, Kamara este un barbat trecut prin viata si rezistent. Este obisnuit atat cu durerea emotionala cat si cu cea fizica, cantaretul povestindu-ne cateva experiente care se incadreaza in cea de-a doua categorie. Intrebat de parere are despre interventiile estetice, protagonistul nostru a recunoscut ca s-a operat la nas.

"Am avut o deviatie de sept si am apelat la un doctor sa rezolv problema. Am avut piramida nazala sparta de cateva ori la batai si la fotbal cand eram mic", a povestit artistul.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune