Kanal D, pe primul loc în audiențe, cu „Asta-i România!” Povestea copiilor nevoiți să-și vândă jucăriile pentru a supraviețui a răscolit inimile românilor

Duminică, 10 octombrie, emisiunea “Asta-i România!” a fost prima opțiune a telespectatorilor din întreaga țară, poziționând postul TV Kanal D pe primul loc în preferințele acestora, la nivel Național ți pe targetul All Urban, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Ieri, în intervalul orar 14:30 – 16:00, emisiunea “Asta-i România!” a poziționat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, acumulând un rating de 3,1%, și o cotă de piață de 11,8%, la nivelul întregii țări, și 3,0% puncte de rating și 11,6% cotă de piață, în rândul publicului de

la orașe. Pe targetul comercial, Kanal D a înregistrat 1,8% puncte de rating, și 11,5% cotă de piață, stația TV ocupând poziția secundă.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

542.000 de români au urmărit în medie, ieri, Kanal D, în intervalul mai sus menționat, minutul de aur fiind înregistrat la 15:25, când 706.000 de români urmăreau emisiunea “Asta-i România!”.

Unul dintre subiectele preferate ale românilor, din cadrul celor oferite de emisiunea “Asta-i România!” s-a dovedit a fi povestea tulburătoare a unor copii din Roman, jud. Neamț, nevoiți să-și vândă jucăriile, ca să se poată întreține.

Nu ratați emisiunea “Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, în fiecare duminică de la ora 14:30, la Kanal D!

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

LIVE STREAM "Doctorul minune" 27 octombrie 2021. Cum poți să vezi online serialul turcesc

Horoscop Chinezesc 28 octombrie 2021. Previziuni astrale pentru ziua de joi

Moşii de toamnă 2021. Ce se dă de pomană în Sâmbăta Morților

Iată ce trebuie să faci pentru a avea parte de câștiguri financiare mâine!

Rareș Bogdan, anunțul care cutremură lumea politică! A recunoscut acum: E un moment greu VIDEO

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Bomba zilei vine de la Pfizer. Toți românii trebuie să afle adevărul. „Este definitiv”

VIDEO | Un cunoscut fotbalist a recunoscut că este homosexual. Este primul fotbalist profesionist în activitate care a anunţat asta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies