Karmen, gravidă în 8 luni, cu burtica la soare! Fiica lui Adi Minune are bodyguard la plajă? VIDEO EXCLUSIV

Karmen, fiica lui Adi Minune, va naște în curând, însă artista se simte foarte bine așa că a mers câteva zile la mare.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

In articol:

Sunt imaginile verii! Karmen, fiica lui Adi Minune, este la plajă și se bălăcește în mare, cu puțin timp înainte de a naște. Artista stă pe un sezlong la umbră și are în față un castron plin cu fructe din care mănâncă cu poftă. Carmen Simionescu nu este singură, ci însoțită de un tânăr care o protejează mai ceva ca un bodyguard. Acesta o însoțește pe gravidă și în apă, nu o scapă din ochi și nici nu îndepărtează de ea.

fara descriere

Carmen Simionescu, Karmen pe numele de artistă, s-a și căsătorit civil, la finalul lunii iunie, cu Bogdan Căplescu, tatăl fetiței pe care o va naște peste câteva săptămâni.

Citeste si: Adrian Minune, prima reacție după ce maneaua lui a răsunat în boxe la Neversea

Citeste si: Cum a apărut mama lui Adrian Minune la cununia lui Carmen! Invitații s-au uitat minute în șir la ea

Citeste si: Carmen Minune și Bogdan Căplescu, cea mai fericită zi din viața lor

Karmen, fiica lui Minune, a ținut secretă sarcina

Fiica lui Minune și-a ținut secretă sarcina în primele luni. În primul interviu despre sarcină, Karmen a subliniat că motivul pentru care nu a vorbit în prima perioadă a sarcinii despre minunea pe care o poartă în pântece este pentru că își dorea să țină pentru ea și apropiați totul și să se asigure că este bine.

”Să fii mamă e ceva unic și, mai ales, pentru prima oară e ceva ce nu știi cum va fi. Când ești însărcinată, e un proces în care te pregătești pentru ceva ce nici tu nu cunoști, sunt foarte multe semne de întrebare, dar sunt sigură că voi face față cu brio următoarei etape din viața mea și știu că va fi una superbă. (…).

Cred că Dumnezeu mi-a pregătit cumva ceva la care nu mă așteptam să se întâmple atât de repede și atât de frumos. Mi s-a schimbat viața radical într-un timp foarte scurt și nu pot spune decât că-i sunt recunoscătoare lui Dumnezeu că mi-a oferit atât de multe lucruri bune în ultima perioadă și că, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, totul înflorește, pentru mine”, a declarat Karmen în cadrul unui interviului oferit pentru revista VIVA în urmă cu ceva vreme.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate