Kim Kardashian a plătit o sumă uriașă ca să rămână cu casa în care locuia cu Kanye West! Au ajuns la un acord cu privire la proprietatea din Los Angeles: "Este casa lor și Kim nu vrea să se mute"

Kim Kardashian i-a dat lui Kanye West 20 de milioane de dolari, partea ei din casa pe care amândoi au cumpărat-o. Astfel, vedeta a rămas unica proprietară a casei în care locuiește cu cei patru copii.

Autor: Alexandra Nistor

In articol:

Kim Kardashian și Kanye West au divorțat după șapte ani de căsnicie, după ce femeia a luat această decizie. Surse apropiate au declarat că negocierile dintre cei doi au fost "extrem de cordiale", Kanye West acceptând toate propunerile ei. „Kanye locuiește în altă parte, dar este fericit că soția sa rămâne în casa familiei”, a continuat sursa.

„Amândoi sunt de părere de faptul că cei mici trebuie să experimenteaze mai puțin stres, pentru a le fi bine. Kanye își iubește copiii. Vrea să fie fericiți. Nu vrea să lupte cu Kim pentru nimic”, potrivit surselor din anturajul celor doi.

Citeste si: Ce spune Kim Kardashian despre Kanye West și Irina Shayk, ultimul cuplu de la Hollywood

Diva a ținut cont de restaurarea completă pe care Kanye West a făcut-o cu ajutorul unui arhitect belgian și de aceea a decis să îi plătească suma mare de bani. Lucrările de renovare au costat exact suma acordată de Kim Kardashian.

Familia Kardashian-West s-a mutat în proprietatea cu opt dormitoare și opt băi, sală de fitness, terasă cu spa, living, sufragerie, bibliotecă, sală de cinema, bar, sală de jocuri, trei bucătării și două piscine.

Datorită dotărilor luxoase, casa ar fi fost evaluată la vremea acea la 60 de milioane de dolari.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Articole despre separarea cuplului au venit după o perioadă agitată pentru aceștia.

Perechea dădea de înțeles că va divorța vara trecută, însă și-au mai dat o șansă pentru copiii lor.

Apropiații spun că există loc de împăcare. Kim mai poartă verigheta, iar Kanye West a recunoscut că regretă comportamentul său din timpul căsniciei.

Kim Kardashian a devenit celebră în urma show-ului despre familia ei. "Keeping up with the Kardashians" este unul dintre cele mai reușite seriale ale genului, ultimul sezon urmând să fie difuzat anul viitor.

Vedeta a avut succes și în afaceri, de la o aplicație pentru telefoane până la cosmetice. Averea sa este estimată la 1,4 miliarde de dolari.

Citeste si: Tânăra al cărui vis a fost să arate precum Kim Kardashian regretă acum deciza luată: „Regret că am cheltuit 600.000 de dolari..”

Cântărețul american a fost timp de 15 ani una dintre cele mai bune voci ale muzicii rap. În urma admirației pentru fostul președinte, Donald Trump, Kanye West ți-a anunțat anul trecut propria candidatură, însă nu a reușit să o înscrie în toate statele americane.

Kim Kardashian și Kanye West divorț

Kim Kardashian și Kanye West

[Sursa foto: Instagram]

Divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West, unul cât se poate de amical

Divorțul celor doi a fost cât se poate de amical, iar rapperul a fost de acord ca fosta soție să păstreze custodia copiilor.

Kim Kardashian este la al treilea divorț. A fost căsătorită cu un producător muzical, cu jucătorul de baschet Kris Humphries și, în final, cu Kanye West. În schimb, Kanye West este la primul divorț.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies