Vedete

Kim Kardashian, în închisoare! Motivul pentru care vedeta a intrat la ”răcoare”

Kim Kardashian reprezintă o figură importantă în showbizul internaţional, iar dacă aceasta ar intra în închisoare, atunci imaginea ei s-ar ”păta”, dar ce te faci când vedeta a intrat de bunăvoie acolo?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Kim Kardashian a mers de bunăvoie în penitenciarul de Maximă Siguranţă San Quentin din nordul Californiei. Chiar dacă în acea închisoare au loc zilnic conflicte între bande, chiar şi violuri, mutilări, înjunghieri şi bătăi, Kim Kardashian a făcut vizită acelei închisori pentru a afla mai multe informaţii despre programele de detenţie ale condamnaţilor.

Vedeta, în vârstă de 37 de ani, a postat pe reţelele de socializare despre un bărbat care a fost condamnat la moarte în anul 1983, fiind vorba despre Kevin Cooper, un criminal care a făcut un cvadruplu asasinat într-o suburbie din Los Angeles. Bărbatul a ucis o familie: un soţ, o soţie şi doi dintre copiii acestora. Cel de-al treilea copil a scăpat cu viaţă, cu răni foarte grave. O altă parte necunoscută despre Kim Kardashian este că starleta a ajutat o femeie de 60 de ani să iasă din închisoare. Femeia a petrecut mai bine de 20 de ani după gratii pentru consum de droguri, scrie tabu.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol