Klaus Iohannis ia măsuri împotriva coronavirus: „Convoc CSAT miercuri pentru coronavirus”

Klaus Ionahannis a făcut astăzi primele declarații referitoare la știrile care circulă despre prezența coronavirus în România.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Klaus Iohannis a făcut astăzi un apel la toți cetățenii, rugându-i să se informeze mai bine cu privire la prezența coronavirusului pe teritoriul țării noastre. Președintele României declară că nu s-a înregistrat niciun caz de coronavirus până în prezent, dar va convoca Consiliul Suprem de Apărare a Țării pentru a lua toate măsurile de precauție necesare.

Citeste si: Adelina Pestrițu a făcut senzație la Săptămâna Modei de la Milano! Cizmele pe care le-a purtat costă cât o mașină de lux

Citeste si: VIDEO | Timişoara: Un bărbat care s-a întors recent din Italia, internat la spital cu suspiciune de coronavirus, după ce a acuzat stări de rău

Citeste si: Văduva lui Adrian Pintea, printre călătorii avionului sosiți din Italia: „Rudele s-au panicat îngrozitor”

„Azi avem două teme: coronavirus și procedurile din Parlamentul Europei” a anunțat președintele la începutul declarațiilor de presă de astăzi, potrivit Digi 24

Președintele Klaus Iohannis a convocat astăzi CSAT, după suspiciunile de coronavirus de la noi din țară

Klaus Iohnnis a rugat și reprezentanții mass mediei să fie mai precauți la informațiile pe care le răspândesc. Președintele României a declarat vehement astăzi că până la ora actuală nu s-a depistat niciun caz concret de coronavirus la noi în țară. 

fara descriere

„Lucrurile s-au schimbat rapid în ultimele zile, în special în Italia. Situația generează multă îngrijorare. Vreau să fiu foarte clar: nu avem niciun caz de coronavirus înregistrat în România până în prezent”, a spus Klaus Iohannis. 

Prima universitate din România, închisă cu suspiciune de coronavirus

Cursurile Universității „Constantin Brâncuşi”, din Târgu-Jiu, judeţul Gorj, au fost suspendate, după ce o studentă s-a întors recent din Italia și ar fi suspectă de boală.
Studenta în anul I s-a întors recent din Lombardia și a acuzat stări de rău, ajungând de urgență la spital.

fara descriere

„Se suspendă cursurile până săptămâna viitoare în toată universitatea, iar în cazul în care nu va fi coronavirus, ceea ce sperăm cu toţii, cei din conducere se vor întâlni din nou şi vor lua o decizie. Până când nu aflăm exact ce are, nu va avea loc niciun curs", a declarat pentru Mediafax, Iulian Ţimpea, purtătorul de cuvânt al UCB Târgu-Jiu.

Conducerea SJU Târgu-Jiu a anunţat, luni, că studenta care a ajuns la spital, după ce i s-a făcut rău la facultate, nu prezintă simptome specifice infecţiei cu coronavirus. Analizele au arătat că nu are gripă. Aceasta a fost izolată în Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate