La doar 19 ani, o tânără a ajuns să câștige și 10.000 de euro pe lună!

Irina, o tânărăr de doar 19 ani, a ajuns să câștige 10.000 de euro pe ună. Cu ce se ocupă tânăra.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Irina, o tânără din București, se poate lăuda cu o stabilitate financiară de care nu se bucură nici persoane mult mai în vârstă decât ea. La doar 19 ani ea a ajuns să câștige chiar și 10.000 de euro pe lună și se bucură că-și poate face toate poftele, spre deosebire de alte fete de vârsta ei.

Beneficiile unor câștiguri atât de mari vin, însă, la pachet cu anumite compromisuri. Tânăra muncește într-un studio de videochat, așa că și-a asumat de la început faptul că nu toți vor fi de acord cu ceea ce face și că unii o vor judeca greșit, dar nu o afectează acest aspect.

„Pe mine niciodată nu m-a interesat ce va spune X sau Y despre mine. Aveam prietene mai mari decât mine care făceau, deja, la 20-21 de ani bani frumoși din videochat, așa că m-am gândit să încerc și eu. Eu vorbesc despre orice cu mama, așa că da, i-am spus de la început despre ce este vorba”, a declarat ea, conform Cancan.

Citeste si: Surpriză! Bianca se mărită cu Alex Bodi! "Am luat în calcul"! Declarații exclusive ale celor două personaje controversate din showbiz! Exclusiv!

Cum a ajuns să câștige 10.000 de euro pe lună

Irina a povestit că nu a destul să te dezbraci în fața camerei pentru a câștiga mulți bani, ci să știi să vorbești. Fetele care stăpânesc arta conversației și pot aborda subiecte din mai multe domenii sunt cele care fac mii de euro.

„Mie jobul ăsta mi-a adus, pe lângă o stabilitate financiară la care nici nu visam, și o grămadă de provocări de ordin intelectual. M-a făcut să citesc mai mult, oricât de ciudat ar suna că videochatul te face să citești. Noi, românii, avem o problemă: punem etichete. Iar videochatul este etichetat ca fiind jobul unor fete… mai puțin istețe. Ori realitatea este total invers! Fetele care fac mulți bani sunt fetele care au cultura generală!”, a mai spus ea.

 

 

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate