Surpriză! Bianca se mărită cu Alex Bodi! "Am luat în calcul"! Declarații exclusive ale celor două personaje controversate din showbiz! Exclusiv!

Bianca s-a împăcat cu Bodi și pare hotărâtă să facă și pasul decisiv pentru o căsătorie

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Încurcate sunt Căile Domnului în relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! Diva și afaceristul s-au certat de trei ori până acum, dar cu toate acestea legătura lor pare una ce nu poate fi ruptă niciodată.

"Ne completam perfect. Avem aceleași firi, aprige, uneori mai posesive, însă, și aceleași țeluri, ceea ce este un lucru foarte bun. Important este că ne iubim și putem trece peste orice, chiar și peste neînțelegerile care, în unele cazuri, ne-au determinat să ne îndepărtăm unul de altul", a spus Bianca pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Atenționarea meteo se prelungește! Cum va fi vremea în Capitală

Citeste si: Viorica Dăncilă, confruntare cu o femeie nervoasă la Bârlad! "Nu v-a fost rușine? Dacă intru acolo, bag mâna în părul ei..."

Citeste si: Gina este cea mai sexy bunică din lume! Ce vârstă are blondina care a încins internetul

fara descriere

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au vorbit despre o căsătorie! ”Ne iubim”

În mod surprinzător, cei doi au început să și iasă împreună la evenimentele mondene, lucru care a dus la multe discuții. Ieri seară, la party VIVA, ”amorezii” au participat la gală și ambii au părut că lasă trecutul deoparte. Mai mult, în premieră pentru WOWbiz.ro, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au vorbit despre căsătorie. "Avem o relație a noastră specială și poate vom ajunge și la un mariaj", a spus diva, în timp ce afaceristul a fost mult mai tranșant. "Am luat în calcul și varianta asta. Ne iubim, este firesc să ne gândim și la un mariaj", a spus Alex!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate