La doi ani de la moartea Piticului Colorado, soţia artistului de circ se iubeşte cu alt pitic! Mădălina şi Ionuţ formează deja un cuplu: ”Felicitări, eşti liberă să-ţi refaci viaţa!” FOTO EXCLUSIV

Cristian Şerban, zis Piticul Colorado, a murit în noiembrie 2016, la doar 34 de ani, răpus de o afecţiune la ficat.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

În noiembrie 2016, cel mai cunoscut pitic din România, Cristian Şerban, alintat ”Piticul Colorado”, murea la doar 34 de ani, răpus de o afecţiune la ficat. Artistul de circ, înmormântat în satul natal Sohatu (judeşul Călăraşi), a lăsat în urmă o soţie, pe Mădălina, dar şi o fetiţă, Eva, astăzi în vârstă de 2 ani şi jumătate.

fara descriere

După o perioadă în care s-a ocupat exclusiv de creşterea fetiţei, Mădălina a revenit în arena de circ, dar şi-a refăcut recent şi viaţa sentimentală.

Alesul Mădălinei este şi el pitic şi se numeşte Ionuţ, cei doi pozând deja ca doi îndrăgostiţi. Imediat, prietenii Mădălinei au salutat decizia văduvei ”Piticului Colorado”. ”Sa fiti fericiţi. Iar pe tine iubita daca are cineva de gand sa te judece, o poate face linistit.... este viata ta, si faci ce vrei, dar cred ca ar trebui sa inteleaga ca viata merge mai departe si esti libera sa-ti refaci viata si viitorul!! Felicitari si multa sanatate!”, i-a transmis Mădălinei o amică. 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate