Vedete

La mulţi ani, Monica Gabor! Câţi ani a împlinit fosta doamnă Columbeanu: „Îmi trăiesc viaţa ca şi cum...”

La mulţi ani, Monica Gabor!

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Azi, 8 ianuarie, este ziua de naştere a Monicăi Gabor. Fosta doamnă Columbeanu trăieşte o viaşă de vis în America, acolo unde aplecat după ce a divorţat de afacerist. Deşi fiica lor, Irina, trăieşte în România, cele două se văd cât de des pot şi, de dragul ei, Moni şi fostul soţ au îngropat securea războiului şi au o relaţie amicală. 
 
Ajunsă la vârsta de 31 de ani, ea se poate declara o femeie împlinită. Fostul model are o relaţie cu un chinez cunoscut sub numele de Mr Pink care deţine o afacere care îi aduce foarte mulţi bani, iar Irina se înţele bine atât cu el, cât şi cu fiul lui pe care îl vede ca pe un frate. Mai mult decât atât, Monica se învârte în cercuri de oameni celebri în Statele Unite ale Americii şi în toată lumea şi a apărut în fotografii şi alături de Paris Hilton şi rudele lui Michael Jackson. 
 
 
De ziua ei, frumoasa româncă a publicat un mesaj în care a mulţumit tuturor fanilor pentru urările frumoase pe care i le-au transmis. „Îmi trăiesc viaţa ca şi cum ar fi ziua me de naştere în fiecare zi pentru că nu ştii niciodată când ar putea fi ultima zi. Am fost copleşită astăzi cu urări de sănătate şi iubire. Sunt foarte recunoscătoare pentru toate persoanele frumoase care sunt în viaţa mea. Mulţumesc tuturor pentru urări”, a scris Monica Gabor pe pagina ei de Instagram. 

Galerie foto  Urmatorul articol