
kanald.ro
Ilinca Simion însărcinată
Vedete
Ilinca Simion urmează să nască peste numai câteva luni, în primăvară.
Peste numai câteva luni, Ilinca și George Simion urmează să devină părinți pentru prima dată. La scurt timp de la nuntă, liderul AUR a anunțat că soția sa este însărcinată și că în viața lor îți va face apariția, cât de curând, un băiețel. Fericită peste măsură, tânăra a postat în mediul online noi imagini emoționante cu burtica de graviduță.
Primele zvonuri legate de sarcina Ilincăi au apărut chiar din luna septembrie a anului trecut, atunci când Victor Ciutacu a dat de înțeles că George Simion i s-a confesat, spunându-i că o să devină tată.
De această dată, Ilinca Simion a postat un scurt filmuleț în mediul online în timp ce își mângâia burtica de graviduță, spunând că încă de pe acum obișnuiește să poarte discuții cu fiul său, care va veni pe lume în primăvară.
„La o discuție cu băiatul meu”, a scris Ilinca Simion în mediul online, alături de filmulețul atașat.
Ilinca Simion însărcinată
În urmă cu circa un an și jumătate, Ilinca și George Simion au făcut nunta în comuna Măciuca, Vâlcea, unde au fost așteptați mii de invitați, însă numărul lor a întrecut toate așteptările. Liviu Bosnea, bucătarul care a orchestrat organizarea evenimentului din punct de vedere culinar, a precizat că, în urma unor calcule, a ajuns la numărul de 12 000 de oameni care au fost prezenți la eveniment. Darul de nuntă a fost opțional, iar intrarea a fost liberă.
„A fost un record absolut ceea ce s-a întâmplat. Ne-am apucat de vineri noaptea (n.r. – 26 august) și am terminat duminică. Dar s-a și făcut multă mâncare. Au fost vreo 45.000 de mici. Cred că o tonă de vânat am gătit, 45.000 de sarmale, adică vreo 20.000 de porții, cu mămăliga aferentă. Nu mai zic de cele două tone de brânză de la Gigi Becali. Și, să o spunem pe aia dreaptă, Becali dă ora exactă în brânză la noi în țară. A fost deosebită.
Cred că un meniu complet la grătar valora cam 150 de lei. Adăugăm și sarmalele cu mămăliguța, legumele, cartofii prăjiți, tocana și ce a mai fost, se ajunge la prețul unui meniu de nuntă. Ca flux de oameni, că mai veneau, mai plecau, au fost, cu siguranță, peste 10.000. Eu zic ca erau cam 12.000 de oameni, așa, din experiența mea de gătit la festivaluri”, a spus Liviu Bosnea, pentru Fanatik.