La „Se strigă darul”, Andreea Mantea pune capăt unei relaţii vechi: „Gata, până aici!”

Este deja cunoscut faptul că lui Mihai Mitoseru și Andreei Mantea le place să meargă la nunți, la ”Se strigă darul”

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Îndrăgiții prezentatori de la ”Se striga darul” vor petrece, de data aceasta, în Oltenia, alături de nuntașii cuplului Ioan și Carmen Didă, într-un loc cu o rezonanță aparte, Coțofenii din Dos, sat aflat în apropierea Filiașiului, în Dolj.

Nu tocmai grăbită să ajungă în sat este Andreea Mantea care, după ce a trecut prin grele încercări cu tovarășa ei de drum, „Furnicuţa” (lada de zestre – n.r.), i-a pus gând rău și a decis să rupă „lanțul de iubire”. Invocând faptul că vechea ladă de zestre i-a purtat ghinion, așa cum spune Andreea, ea reușind rareori să câștige competiția darurilor, în fata lui Mihai Mitoşeru, a decis să o schimbe cu una mai nouă.

„Mi-a ajuns, ți-am spus... m-am saturat! Am avut <discuţii> interminabile, în care ți-am spus: Gata! Până aici: ori te calcă trenul, ori te distrug eu!”, îi transmite Andreea „Furnicutei”, supărată fiind că, în repetate rânduri, colegul ei, Mihai Mitoseru, a castigat detașat competiția darurilor.

Citeste si: Andreea Mantea știe să vorbească și în turcă! Uite cum s-a distrat cu David în bazarul din Istanbul

Citeste si: Adevărul incredibil din spatele fotografiilor de la Puterea Dragostei pe care le postează Andreea Mantea pe Facebook si Instagram. Cine i le face? Indiciu: e concurent

Citeste si: Andreea Mantea, declarații incredibile despre cel mai violent bărbat pe care l-a văzut: "L-aș da pe mana poliției! Nu m-aș lăsa până nu ar suferi și el" Ce spune bruneta despre Vedat, personajul negativ din "Lacrimi la Marea Neagă"

Pentru că Andreea Mantea a renunțat la „Furnicuța” ei, și Mitoșeru ar fi trebuit să renunțe la „tovarășa” lui de drum. Doar că, ce și-a zis Mihai: unde-s două, zestrea crește și a decis să păstreze ambele lazi, pe cea veche și pe cea noua. De aici a început războiul intre cei doi competitori. Și război este până la capăt, dar și distracție pe cinste, în satul mirilor. Prezenta îndrăgitului cântăreț de muzica populara Constantin Enceanu, la care Mihai s-a gândit să meargă să ceară zestre, sporeşte distracția, in această seară, la „Se striga darul”.

Dacă a fost sau nu darnic artistul popular, cum s-a finalizat „disputa” dintre Andreea Mantea și Mihai Mitoşeru, și cine dintre ei a strâns cea mai multa zestre pentru miri, aflați în aceasta seara, de la ora 20:00, urmărind o noua ediție „Se striga darul”, cu Andreea Mantea și Mihai Mitoşeru, la Kanal D.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate