Larisa de la ”Puterea Dragostei”, experiență extremă! ”Am simțit că se ridică tot părul pe mine”

Larisa Judele, frumoasa șatenă care a făcut senzație la ”Puterea Dragostei” s-a întors în România după experiența show-ului TV și pare decisă să experimenteze senzații noi.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

De curând, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a avut parte de o experiență extremă, la Brașov, voluptuoasa fostă cocnurentă riscând totul pentru câteva minute de adrenalină pură.

Citeste si: Adrian de la Puterea Dragostei a lăsat-o însărcinată pe Larisa! Blonda a făcut avort: „Și am mers la un spital privat din Bucuresti si am fost la ecograf, unde i-a zis că...”

Citeste si: Doi concurenți de la ”Puterea Dragostei”, surprinși îmbrățișați! Pasiunea lor secretă, devoalată! Cine i-a intrat în grații Larisei? Avem DOVADA

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei” spune lucrurilor pe nume când vine vorba de Bogdan Mocanu! De ce l-a sedus iar apoi l-a abandonat

Mai exact, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a fost, zilele trecute, la Brașov, iar acolo, la inițiativa unor amici de-ai săi a trăit viața la maximum. ”Am fost să mă dau cu parapanta, la Brașov... Eram cu niște prietene de-ale mele și m-au provocat să experimentez. Am zis că accept, așa că m-au pus să mă dau cu parapanta. Am înghețat de frică, la început, am simțit că se ridică tot părul de pe mine... Bătea și vântul cam tare, la un moment dat aveam impresia că nu mai poate instructorul să controleze parapanta, eram leșinată de frică. Apoi a început să îmi placă, atunci când mi-am zis că o să trec peste asta”, ne-a spus, în exclusivitate, frumoasa Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

În altă ordine de idei, ne-a mai povestit amuzată fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”, când a ajuns, din nou, cu picioarele pe pământ a începuut să vorbească cu amicele sale și le-a spus că, deja, vuiitorul ei e stabilit. ”Dacă am trecut peste asta, sigur mă și mărit. Nu cred că e mai greu”, le-a spus, râzând cu lacrimi, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

Larisa de la Puterea Dragostei, relație cu Adrian Alexandrov și Culiță Sterp

Deși susține că sunt doar amici, Larisa de la ”Puterea Dragostei” pare că regretă decizia de a nu îl fi ”îmbrobodit” pe Culiță Sterp. ”Nu pot să zic, e un băiat foarte frumos, dar dacă nu iese... Mi-e frică oarecum. Dar, sincer, eu m-am gândit că ar putea fi ceva între noi doi. Îmi și doream la un moment dată să fie ceva între noi doi. Mă uitam foarte mult, îl testam, vedeam ce planuri are de viitor. Doar că el acum a scăpat (după divorțul dificil de Carmen de la Sălciua, n. red.) ca și câinele din lanț și vrea să experimenteze tot. Și mă gândeam că dacă intru într-o relație cu el mă face să sufăr și... ”, își motivează, nu foarte convingătoare, alegerea.

fara descriere

Larisa Judele, Larisa de la ”Puterea Dragostei” este una dintre frumuseţile autohtone care, în urmă cu ani buni, a fost îndrăgostită până peste cap de actualul partener de viaţă al Elenei Udrea, Adrian Alexandrov. Cei doi s-au despărțit, iar de atunci, până la sfârșitul lui 2018, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a preferat să fie cât mai discretă. Cu toate acestea, un scandal uriaș a adus-o din nou în prim plan, ea având un conflict serios cu fotbalistul Dacian Varga, Larisa de la ”Puterea Dragostei” acuzându-l pe acesta că ar fi agresat-o.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate