Larisa de la ”Puterea Dragostei” s-a reapucat de videochat! Avem IMAGINI WOW cu blondina

Larisa, blondina care a făcut furori la ”Puterea Dragostei” și care se iubește cu Adrian, și el fost concurent al emisiunii, jura, acum ceva vreme, că nu se va mai reapuca de videochat, explicând că i-ar fi extrem de greu să se întoarcă în domeniul care a îmbogățit-o cu ani în urmă.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Cu toate acestea, vorbele sunt una, realitatea pare să fie alta. Nu de altceva, de, de curând, pe un site de profil a apărut un nou personaj. O blondă sexy, aranjată din cap până în picioare și care, deși folosește un alt nume de scenă, este chiar... Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Dovada că Adrian și Larisa de la Puterea dragostei sunt în continuare împreună! Ce au anunțat la prima oră

Citeste si: S-au despărțit Adrian și Larisa de la Puterea Dragostei? Fostul concurent a spus lucrurilor pe nume: ”Nu le putem face împreună”

Citeste si: Adrian de la Puterea Dragostei, încă o reacție după ce s-a spus că s-a despărțit de Larisa: „Am spart toate farfuriile”

Evident, pe site-ul cu pricina, la inima și la contul Larisei nu se poate ajunge prea ușor, iar cei din România nu se pot delecta cu formele de invidiat ale blondinei. Nu de altceva, dar se pare că Larisa a apelat la tertipul la care apelează multe dintre tinerele care fac videochat și nu vor să afle comunitatea din care fac parte că se ocupă cu așa ceva: a cerut blocarea tuturor utilizatorilor din țara noastră.

În altă ordine de idei, Larisa pare că s-a pregătit la modul cel mai serios pentru revenirea ei în lumea videochatului. Mai exact, a făcut o nouă ședință foto, una cât se poate de reușită, purtând o ținută roșie, de vampă, care i-a pus de minune în evidență trăsăturile, dar și o ținută mai senzuală, cu un body negru și acoperită de o plăsuță cu diverse cristale, una care să sugereze doar nuditatea. De altfel, în toate fotografiile pe care le are la prezentarea ei, Larisa a avut grijă să își pună în evidență formele de fotomodel, fără să mizeze însă pe nuditate, așa cum fac alte tinere care fac videochat.

fara descriere

Iar activitatea ei de pe respectivul site este una, spun cei care au reușit să o vadă în acțiune, plină de... surprize, Larisa, explicându-ne cei care au urmărit-o, fiind, la modul cel mai evident, experimentată și talentată când vine vorba de ”scos” banii din conturile celor care vor să se bucure, vizual, de ce are ea de oferit. Și, mai mult, se pare că Larisa petrece destul de mult timp în fața camerelor de luat vederi, semn că, deja, s-ar fi readaptat la viața de videochat-istă și că vrea, din nou, să câștige sume fabuloase din această activitate.

 

Larisa de la ”Puterea Dragostei” a vorbit despre activitatea ei la videochat

”Banii sunt mulți. Adică, pentru mine, a fost o lună în care am câștigat și 30.000 de dolari. În trei ani, lucrând zi de zi, zece ore, am făcut bani mulți. Suficient de mulți pentru a-mi permite să îmi cumpăr un apartament, două mașini, iar în momentul în care am renunțat, să îmi deschid o afacere proprie, un salon de înfrumusețare. Și da, am mai rămas și cu bani suficienți...”, recunoaște, franc, Larisa de la ”Puterea Dragostei”. Normal, experiența a schimbat-o suficient și a făcut-o să privească altfel bărbații. ”Acum, dacă vreau un bărbat, îl privesc altfel. Vreau să îl cunosc în amănunt, înainte de a intra într-o relație cu el. Vreau să văd dacă este capabil să mă sprijine, dacă este stabil. Nu financiar, asta nu mă interesează. Dar, emoțional trebuie să fie cu adevărat puternic. Să poată să se deschidă în fața mea, să renunțe la măști, dar să fie un adevărat stâlp. Nu mă interesează, așa cum nu m-a interesat niciodată, să schimb bărbații... Să îi am doar, așa, să nu zic că nu au fost. Prefer stabilitatea, de aceea nici nu mă arunc într-o relație...”, ne-a mai explicat Larisa de la ”Puterea Dragostei”, iar Adrian a trecut testele.

fara descriere

Larisa și Adrian de la ”Puterea Dragostei” și-au asumat relația și vor să o ducă la următorul nivel

Larisa și Adrian de la ”Puterea Dragostei” și-a asumat relația și vor să o ducă la următorul nivel, cei doi discutând, în repetate rânduri, în intimitate, despre căsătorie. ”Este un om lângă care îmi doresc să experimentez viața la un alt nivel și el știe cel mai bine să mă învețe ce înseamnă să fim o familie pentru că avem aceleași sentimente de iubire unul față de celălalt! Nu m-am gândit până acum să ma recăsătoresc  (dar el înainte de a fi iubitul meu, viitorul meu soț etc., îmi este un prieten  - iar pentru mine acest lucru este foarte important pentru că pot vorbi cu el despre absolut orice, fără rețineri, și fără să cred că mă va judeca) însă noi vorbim destul de des despre acest subiect și cu siguranță se va întâmpla și nunta!!! Iar cei care ne comentează relația, care este una mult mai profundă decât ceea ce se vede, ar fi indicat să știe faptul ca o iubire sinceră niciodată nu poate fi descrisă prin cuvinte, ci doar timpul îmi va dovedi cuvintele spuse acum de mine”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei” .

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate