Larisa de la Puterea Dragostei, scandal uriaș cu Dacian Varga! A călcat-o în picioare în centrul Bucureștiului

Larisa Judele de la Puterea Dragostei a fost agresată fizic de iubitul Mariei Constantin, Dacian Varga.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Larisa Judele, concurenta de la Puterea Dragostei, nu este deloc străină de lumea mondenă și a avut de-a face cu persoane cunoscute în România încă dinainte de a apărea în show-ul de la Kanal D.

Larisa a fost, la un moment dat, prietenă bună cu Maria Constantin. Frumoasa concurentă a fost, însă, implicată într-un scandal uriaș la sfârșitul anului trecut din cauza artistei. Atunci, Dacian Varga, iubitul interpretei, a agresat-o pe Larisa la Târgul de Crăciun.

fara descriere

„Am avut ghinionul sa ţin lângă mine pe unele persoane (aşa-zise prietene) care m-au adus în situaţia asta din cauza unor conversaţii care nu aveau legătura cu mine. Acest Dacian Varga este o cunoştinţă veche de ani de zile, de când îşi petrecea vacanţele în oraşul meu având bunici acolo. După ce eu m-am mutat în Bucureşti conversaţiile dintre noi s-au încheiat pentru că era flegmatic, arogant, îmi adresa cuvinte jignitoare ceea ce eu niciodată nu le pot vedea ca pe ceva frumos la un bărbat. Întâmplarea a fost că am avut prietene comune! Am fost sunată de către o prietena comuna zilele trecute, care mi-a transmis că a fost sunată şi ea la rândul ei de către Varga şi de către iubita lui actuală care ea a fost ,,prietenă” cu mine să îmi spună că dacă îl mai vorbesc de rău mă calcă in picioare! Bun! Am sunat-o pe Maria Constantin, mirată de situaţie, să o întreb personal de ce nu mă sună direct pe mine iubitul ei sau ea dacă are ceva de spus. Nu a răspuns!

fara descriere

Nu am avut o perioadă tocmai bună în ultimul timp, şi, ca orice om, am ieşit împreună cu două prietene să ne plimbam la târgul de Crăciun liniştite. M-am trezit cu Maria Constantin că îmi vindea bomboane, am salutat-o şi am întrebat-o ce se întâmplă?! În clipa aceea, Dacian Varga, când m-a văzut a început să mă înjure să plec de acolo că mă calcă în picioare, am reacţionat la nervi şi i-am spus să vină. Am văzut că iese scandal şi m-am întors cu spatele să plec. M-am trezit smucită, mi-a rupt geanta şi mi-a dat o palmă. Au intervenit prietenele mele şi oamenii din jur, în acea înghesuială am căzut jos şi a început să dea cu picioarele în mine. Mi-a dat cu picioarele în cap şi peste tot! În acest timp Maria Constantin privea cu satisfacţie!”, ne-a povestit, în exclusivitate, Larisa Judele, la sfârșitul anului trecut. 

Citeste si: Diana Belbiță revine în ring! Faimoasa are o misiune imposibilă, în Statele Unite

Larisa a depus plângere împotriva lui Dacian Varga

După incident, Larisa Judele a mers direct la Poliție și a depus o plângere împotriva agresorului.

”Mi-am petrecut noaptea la spital şi la poliţie! Cel mai greu îmi este să sun acasă să îmi anunţ familia! În condiţia în care nici măcar tatăl meu nu mi-a dat o palmă vreodată. Vă rog să mă credeţi, nu ştiu de ce a reacţionat aşa, eu nu ştiu motivul, pe mine nu m-a sunat nimeni să îmi spună ceva concret, dacă am greşit cu ceva ! Pe mine mă doare capul de nu mă pot ridica din pat şi am fost consultată! Vreau dreptate, atât! Sper să am putere să îmi fac dreptate pentru că mă simt acum un om neajutorat într-o lume mizerabilă”, povestea Larisa de la Puterea Dragostei în decembrie 2018.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate