Larisa de la ”Puterea Dragostei” vorbește despre rivalele ei! Începe scandalul în casa ”Puterea Dragostei”

Reîntoarsă în casa ”Puterea Dragostei”, Larisa a decis, după câteva zile, să spună adevărul despre concurentele de acolo, blondina fiind decisă să tranșeze lucrurile rapid.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Mai exact, Larisa de la ”Puterea Dragostei” este convinsă că restul fetelor din casă nu sunt foarte fericite că ea a fost chemată înapoi în casă și, mai mult, este sigură că vor încerca să îi pună bețe-n roate.

Citeste si: Adrian de la ”Puterea Dragostei”, anunț important despre relația cu Larisa! Ce i-a transmis concurentul iubitei sale

Citeste si: Secretul Larisei de la ”Puterea Dragostei”! Ce a făcut blondina îndrăgostită de Adrian chiar înainte de întoarcerea în emisiune

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, dezvăluiri exclusive despre noaptea petrecută la hotel cu Adrian: ”Am dormit separat”

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

Astfel, la Gala de sâmbătă, Larisa este asigurată de fetele de la ”Puterea Dragostei”, în spatele camerelor de luat vederi, că totul va fi bine. Cu toate acestea, în momentul votării, lucrurile se schimbă radical, iar Raluca, Mary și Simina pun la cale un mic complot, care însă eșuează.

”Au vrut să se înțeleagă bine cu mine, dar doar să dea impresia asta! Însă grupulețul ”ciupercilor ofilite”, adică Raluca, Mary și Simina și-au arătat adevarata “pălărie” la vot”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

În altă ordine de idei, Larisa a decis să schimbe puțin ”foaia” când vine vorba de relațiile pe care le are cu restul fetelor din casa ”Puterea Dragostei”, așa că, de acum, nu își va mai tempera atitudinea.

”Le voi spune, de fiecare dată, adevărul, indiferent cât de mult le va deranja. Dar nu voi mai fi diplomată cu ele, mai ales că ele fac pe sfintele și nu sunt deloc”, ne-a mai spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

 

Larisa de la ”Puterea Dragostei” a vorbit despre activitatea ei la videochat și bărbați

”Banii sunt mulți. Adică, pentru mine, a fost o lună în care am câștigat și 30.000 de dolari. În trei ani, lucrând zi de zi, zece ore, am făcut bani mulți. Suficient de mulți pentru a-mi permite să îmi cumpăr un apartament, două mașini, iar în momentul în care am renunșat, să îmi deschid o afacere proprie, un salon de înfrumusețare. Și da, am mai rămas și cu bani suficienți...”, recunoaște, franc, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Normal, experiența a schimbat-o suficient și a făcut-o să privească altfel bărbații. ”Acum, dacă vreau un bărbat, îl privesc altfel. Vreau să îl cunosc în amănunt, înainte de a intra într-o relație cu el. Vreau să văd dacă este capabil să mă sprijine, dacă este stabil. Nu financiar, asta nu mă interesează. Dar, emoțional trebuie să fie cu adevărat puternic. Să poată să se deschidă în fața mea, să renunțe la măști, dar să fie un adevărat stâlp. Nu mă interesează, așa cum nu m-a interesat niciodată, să schimb bărbații... Să îi am doar, așa, să nu zic că nu au fost. Prefer stabilitatea, de aceea nici nu mă arunc într-o relație...”, ne-a mai explicat Larisa de la ”Puterea Dragostei”, iar acum, pare-se, Adrian a trecut testele. ” Sentimentele mele au devenit foarte profunde pentru Adrian. Vreau să formez un cuplu cu el. De fapt, deja putem vorbi despre un cuplu între mine și el, chiar dacă Adrian este în casa de la ”Puterea Dragostei”. Dacă ajung acolo, nici nu va mai fi loc de discuții, noi vom fi împreună și în fața camerelor de luat vederi. Dacă nu mă voi întoarce acolo, îl voi aștepta, abia aștept să văd ce îmi va aduce viitorul alături de el”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ana Pîrvulescu, adevărul despre tatăl său. El este singurul din familie care nu este persoană publică. Cu ce se ocupă bărbatul? ”Stă în umbră”

Vor avea loc mari schimbări în viața Prințului Harry! Carmen Harra dezvăluie ce se va întâmpla cu monarhia: "Se încheie o eră, Meghan îi va fi alături" | EXCLUSIV

Natalia din Casa Iubirii a dat uitării răutățile din trecut și susține cuplul Nicoleta și Sorin! Cum a vorbit despre câștigătorii sezonului 1: "O să reziste mult, cred în...

Mihai Trăistariu duce excentricitatea la un alt nivel! Artistul a dezvăluit motivul din spatele clonării sale: "Eu sunt puțin extraterestru în gândire" | EXCLUSIV

Informație pentru cei care stau la aceeași ADRESĂ DIN BULETIN! Anunț oficial de la Guvern

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

Natalia din Casa Iubirii a dat uitării răutățile din trecut și susține cuplul Nicoleta și Sorin! Cum a vorbit despre câștigătorii sezonului 1: "O să reziste mult, cred în...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies