Larisa Iordache nu își poate reveni după moartea mamei. Pierderea celei care i-a dat viață a lăsat un gol imens în sufletul gimnastei: "Durerea este încă foarte mare"

Sportiva nu se poate împăca cu gândul că mama ei a murit.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Larisa Iordache trece prin cele mai grele momente din viața sa. După ce mama ei a fost răpusă de o boală incurabilă, gimnasta a mai primit încă o lovitură, căci a fost nevoită să se retragă din finala olimpică la bârnă, de la Tokyo, după o gravă accidentare.

Citeste si: Larisa Iordache, dezvăluiri inedite din viața de gimnastă. Tânăra a recunoscut că a vrut să renunțe la cariera de sportivă: "Am vrut să renunț cu adevărat"

Larisa Iordache, dărâmată de moartea mamei

Larisa Iordache recunoaște că nu a putut să-și revină deloc după decesul fulgerător al mamei sale. Sportiva crede, însă, că cea care i-a dat viață o veghează din ceruri și o va ajuta mereu să depășească orice obstacol: "Durerea este încă foarte mare, însă nu pot face nimic pentru a o aduce înapoi pe mama. Trebuie să accept și să mă gândesc că ea și-ar fi dorit ca eu să fiu bine și să fiu fericită. Da! Cred în legătura care se poate face între părinți și copii.

Mama Larisei Iordache a fost răpusă  de o boală necruțătoare

Larisa Iordache, alături de mama ei

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Și cred că mama mereu o să fie lângă mine și lângă fratele meu pentru a ne ajuta sau a ne împinge mai departe în momentele mai puțin plăcute, pentru că așa era ea. Era un OM BUN, un suflet milos și mereu dădea tot ce avea mai bun pentru noi, copiii ei. Și știu că mă ajută de fiecare dată când sunt în impas. Nu există cuvinte pe care le pot folosi să spun cât de mult îmi lipsește.

Aș fi vrut să-i fi spus multe. Și ea să-mi spună la fel de multe. Dar ce mai pot face eu acum?!", a declarat Larisa Iordache, pentru Ciao.ro.

Larisa Iordache se recuperează, după accidentarea de la Tokyo

Larisa Iordache

[Sursa foto: Instagram]

Larisa Iordache: "Viața mea s-a schimbat destul de mult după întoarcerea de la Tokyo"

Retragerea din finala la bârnă de la Tokyo a reprezentat o lovitură puternică pentru psihicul Larisei Iordache, dar și pentru fizicul ei, pentru că accidentarea la gleznă a presupus o perioadă lungă de recuperare.

Mai mult, sportiva a mărturisit că durerea a fost cu atât mai mare, cu cât la întoarcerea acasă mama ei nu a mai fost acolo, să îi aline suferința: "Sinceră să fiu, viața mea s-a schimbat destul de mult după întoarcerea de la Tokyo. Am avut mai mult timp pentru mine. Pentru a mă liniști și pentru a mă obișnui cu evenimentele întâmplate.

Citeste si: EXCLUSIV Ana Porgras, despre retragerea Larisei Iordache de la Jocurile Olimpice: „Dezamăgirea i se citea pe față...”

Plus că a fost și o perioadă în care mi-am pus atenția pe vindecarea gleznei ce nu m-a lăsat să concurez în finala de la bârnă, cât și pe psihic. Nu este ușor să revii acasă și să lipsească cel mai drag om pentru tine. Încă lucrez la asta pentru a accepta și pentru a putea să mă concentrez pe viața mea.", a mai spus multipla campioană, pentru sursa amintită.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies