Vedete

Larisa Vasile, declaratie inainte de finala Exatlon: "Eu am zis ca ei vor ramane!"

Larisa Vasile, una dintre ultimele concurente eliminate de la Exatlon, spune ca isi doreste ca Vladimir Draghia sa castige in aceasta seara

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Larisa Vasile, ultima "Faimoasa" ramasa in competitia Exatlon, care a iesit cu doar cateva zile inainte de semifinala, isi doreste ca Vladimir Draghia sa castige finala.

Dupa ce a vazut ca Stefan Floroaica si Alex Nedelcu au iesit din competitie dupa semifinala, Larisa a spus ca ea banuia ca Vladimir Draghia si Ionut Sugacevschi vor ajunge in finala Exatlon. "Eu am spus ca Vlad si ionut vor ajunge in finala pentru ca erau cei mai buni pe traseu. Sper insa sa castige Vlad! Imi doresc asta", a declarat fosta "Faimoasa" de la Exatlon.

In aceasta seara, Finala „Exatlon” va fi transmisa, in direct, la Kanal D, din Republica Dominicana. In platourile Kanal D se vor afla, in timpul acestei emisii istorice,  concurentii care au revenit in tara, dupa eliminarile succesive de pana acum. Acestia vor intra in direct cu fostii lor coechipieri aflati in Republica  Dominicana, vor depana amintiri si vor raspunde si ei intrebarilor adresate de Cosmin Cernat, ca si cum ar fi in Arena „Exatlon”. Castigatorul „Exatlon” va fi ales astazi, in direct, prin votul publicului!

Tot astazi, dupa ultima editie a reality-ului revolutionar „Exatlon”, va urma o editie cu totul speciala „WOWBiz”, in care fostii concurenti vor dezbate tot ceea ce s-a intamplat in aceasta seara, in live-ul finalei „Exatlon”, dar si intamplari nestiute pana acum din culisele celui mai iubit si intens reality din Romania.  

Nu pierdeti un spectacol total si momentul alegerii castigatorului „Exatlon”, prin votul telespectatorilor,  in aceasta seara, de la 19:45, la Kanal D!

Galerie foto 
Setări confidențialitate