Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, s-a lăsat de ambele facultăți! De ce a luat decizia aceasta

Iubita politicianului Cristian Boureanu a renunțat la ambele facultăți. Laura Dincă a vorbit și despre motivele care au făcut-o să ia această deicizie.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, se înscrisese la cursurile a două facultăți, dar a abandonat cursurile. Frumoasa tânărăr a oferit și o explicație pentru această decizie. Deși educația este foarte importantă, tânăra are o afacere de care se ocupă și pe care vrea să o dezvolte, motiv pentru care nu mai are timp de școală.

„Nu am mai continuat cu facultatea. Am fost la ASE, la Management și la „Titu Maiorescu”, la Psihologie, dar le-am întrerupt”, a spus iubita lui Cristian Boureanu, pentru libertatea.ro.

„Fac rochițe, de doi ani sunt pe piață cu o firmă. Avem magazin la mall, avem un showroom, avem online, acum aștept să mă axez și pe America, ăsta este un plan și îmi doresc să ajung acolo. Să vedem cum ne duce viața și cum o să ne organizăm de acum încolo”, a mărturisit Laura.

Citeste si: Anamaria Prodan și fiica ei, terorizate! Impresara a rupt tăcerea: „Nu o să recunoască nimeni niciodată”

fara descriere

Laura Dincă, declarații despre nunta cu Cristian Boureanu

Laura Dincă și Cristian Boureanu sunt extrem de fericiți împreună și urmează să se căsătorească. Blondina a primit deja inelul de logodnă de la fostul politician, la aniversarea a patru ani de relație. Își dorește să devină soția lui și chiar să-i dăruiască mai mulți copii.

Cei doi îndrăgostiți s-ar fi căsătorit deja dacă el nu ar fi avut probleme cu legea. „Dacă nu erau problemele acestea, cu siguranță, eu și Laura ne căsătoream demult deja. Anul acesta nu se mai pune problema, dar e doar o chestiune de timp”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Cristian Boureanu.

Laura Dincă a vorbit și ea într-o emisiunea de televiziune despre relația cu logodnicul ei, Cristian Boureanu, și despre următorul pas important din relația lor.

„Mai aşteptaţi un pic. Am avut şi noi nişte probleme, ca să ne doară capul acum despre căsătorie. Eu pot să spun că ne-am liniştit, suntem bine. El e un pic supărat, dar o să îi treacă. Toate trec. (…) Ne trezim, gătim, stăm cu căţeii, stăm la soare, dacă putem. (…) Ne-am liniştit, sutem bine, sunt împlinită. Aşteptăm să vă dăm şi veşti. (…) L-am primit pe 10 ianuarie, când am făcut 4 ani împreună. Tot timpul găseşte un prilej sa îmi ia flori. Ştie că cu el o floare face miracol. Avem contraziceri, ca în orice relaţie. Eu încerc tot timpul să îl ascult, că are experienţă de viaţă, dar până nu te dai cu capul, degeaba îţi spune cineva. Eu las de la mine. Încerc să îl ascult, de fiecare dată când nu l-am ascultat, nu mi-a fost bine”, a declarat Laura Dincă.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate