Laura se afla în autobuzul 123, când a auzit pe cineva vorbind la telefon. După câteva secunde, toți călătorii au început să râdă în hohote

Ce a pățit o tânără care s-a urcat în autobuzul 123, ce a auzit la scurt timp.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Toată lumea a avut parte măcar o dată în viață de o întâmplare amuzantă în mijloacele de transport. Fie că ai fost protagonist ori ai fost martor la o discuție extrem de amuzantă, este imposibil să nu fii atent la ceea ce se întâmplă în metrou, în autobuz ori în troleibuz.


In articol:

fara descriere

Laura a avut parte de o întâmplare care a devenit imediat virală. În timp ce se afla în autobuzul 123, aceasta a fost martora unei discuții savuroase. Laura se afla în autobuzul 123 din București, când a auzit o tânără vorbind la telefon.

Citeste si: Halucinant! O soție a unui preot din România s-a spânzurat în Săptămâna Mare

Citeste si: Detalii șocante! Românca și fiica ei au fost ciopârțite de bărbatul din Cipru, apoi ce a făcut cu bucățile din trupurile lor întrece orice imaginație

Citeste si: Prima reacție a Oanei Zăvoranu, după ce apare în videoclipul lui Pepe! ”De pe spatele meu mai mânca și el o pâinică”

Aceasta avea o discuție cu cineva în care se plângea de o altă femeie și în care se lăuda că are un IQ mult mai ridicat decât aceasta, într-un mod care a devenit imediat ilar.

Cum au reacționat călătorii

Doar că tânăra s-a exprimat greșit, iar cineva din autobuz a corectat-o. Iată dialogul surprins de Laura și postat pe pagina de Facebook „Auzite în RATB”.

Într-un 123 arhiplin, o domnișoară vorbește la telefon:

- Nu contează ce a fost între mine și ea, contează diferența de Iq care îl are, al meu e foarte ridicat, iar al ei scăzut rău de tot.

Undeva din spate, se aude o voce:

- Pe care!”

Nici nu este de mirare că toată lumea a râs în hohote când a auzit această reacție inedită.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate