Vedete

Laura Vass e de nerecunoscut! Cum arata acum celebra manelista

Laura Vass este de nerecunoscut. In varsta de 29 de ani acum, Laura Vass a renuntat la aparitiile provocatoare. Recent, manelista s-a fotografiat cu baticul pe cap. De altfel, ea poarta des in ultima vreme acest accesoriu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Laura Vass e de nerecunoscut! Cum arata acum celebra manelistaicon photo

In ultimul timp Laura Vass s-a apropiat din ce in ce mai mult de biserica, dovada vizitele pe care le face la lacasuri de cult. Acolo, desigur, se imbraca foarte adecvat. Chiar daca este inca tanara, Laura Vass nu ezita sa poarte batic cand merge la biserica, pentru a arata cat de mult respecta lacasul de cult.

In afara de stilul vestimentar, Laura Vass si-a schimbat si look-ul. Daca in perioada in care a cunoscut celebritatea era blonda, acum cantareata de manele este bruneta.

Laura Vass si-a inceput cariera in muzica la o varsta frageda. Avea doar 17 ani cand a devenit cunoscuta in randul iubitorilor de manele. Colaborarea cu Sorinel Copilul de Aur i-a adus celebritatea. Printre hiturile lansate de cei doi s-au numarat "Nu vreau banii tai", "Alo, alo" sau "Cine e inima mea".

 
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune