Laura Vass e de nerecunoscut! Cum arata acum celebra manelista

Vedete

Laura Vass e de nerecunoscut! Cum arata acum celebra manelista

Laura Vass este de nerecunoscut. In varsta de 29 de ani acum, Laura Vass a renuntat la aparitiile provocatoare. Recent, manelista s-a fotografiat cu baticul pe cap. De altfel, ea poarta des in ultima vreme acest accesoriu.

In ultimul timp Laura Vass s-a apropiat din ce in ce mai mult de biserica, dovada vizitele pe care le face la lacasuri de cult. Acolo, desigur, se imbraca foarte adecvat. Chiar daca este inca tanara, Laura Vass nu ezita sa poarte batic cand merge la biserica, pentru a arata cat de mult respecta lacasul de cult.

In afara de stilul vestimentar, Laura Vass si-a schimbat si look-ul. Daca in perioada in care a cunoscut celebritatea era blonda, acum cantareata de manele este bruneta.

Laura Vass si-a inceput cariera in muzica la o varsta frageda. Avea doar 17 ani cand a devenit cunoscuta in randul iubitorilor de manele. Colaborarea cu Sorinel Copilul de Aur i-a adus celebritatea. Printre hiturile lansate de cei doi s-au numarat "Nu vreau banii tai", "Alo, alo" sau "Cine e inima mea".