Laura Vicol a dezvăluit cine este vinovat de moartea lui Răzvan Ciobanu: „Dacă nu exista, toate lucrurile acestea nu s-ar fi întâmplat"

Prietena cea mai bună a lui Răzvan Ciobanu face dezvăluiri cutremurătoare cu privire la persoana vinovată de moartea sa.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Laura Vicol, prietena cea mai bună a lui Răzvan Ciobanu a dezvăluit informații cutremurătoare despre motivul morții lui Răzvan Ciobanu. 

Citeste si: Prezentare de modă organizată în memoria lui Răzvan Ciobanu. Cum și-l amintesc vedetele pe designer

Citeste si: Omagiu pentru Răzvan Ciobanu! O colecție i-a fost dedicată regretatului designer

Citeste si: Când a murit, de fapt, Răzvan Ciobanu! Ancheta a dat totul peste cap! Dezvăluiri la aproape 6 luni de la accident

Laura Vicol a dezvăluit cine este vinovat de moartea lui Răzvan Ciobanu: „Dacă nu exista, toate lucrurile acestea nu s-ar fi întâmplat"

La mai bine de jumătate de an de la moartea designerului român, Laura Vicol a spus cine credea ea că este responsabil de moartea lui Răzvan Ciobanu. Într-un interviu pentru Spynews Laura a dezvăluit  care este vinovatul moral al morții designerului român. 

fara descriere

Prietena cea mai bună a designerului a precizat că în urma cercetărilor pe care le-a făcut şi-a dat seama cine este vinovat moral de ceea ce i s-a întâmplat lui Răzvan Ciobanu.

„Autorul acesta moral de care tu spui, este cineva din preajma lui, din viaţa lui. Este o persoană nou intrată în viaţa lui, a intrat în viaţa lui în ultima perioadă, iar eu personal, îl consider direct răspunzător pentru moartea lui. Este un autor moral, pentru că dacă el nu ar fi existat toate lucrurile acestea nu s-ar fi întâmplat. Totul s-a întâmplat din cauza unei persoane, care din păcate nu are cum să răspundă penal pentru că ceea ce a făcut nu este o infracţiune. ( n.r. A făcut accident din cauza lui? ) Nu, exclus, Doamne fereşte! Nu am spus lucrul ăsta, sunt avocat şi nu fac speculaţii, nu vorbesc decât pe probe şi atât. A fost forţat să plece la mare. S-a întors pentru că el şi-a dorit să vină acasă. Persoana respectivă s-a folosit foarte mult de el", a spus Laura Vicol pentru Spynews.

fara descriere

Laura Vicol a mai precizat că nu va face public numele vinovatului moral. 

„Nu pot să spun nimic. Voi spune totul când dosarul va fi finalizat. Nu e nimic adevărat din tot ce s-a spus până acum. Există un autor moral, îl voi spune şi pe acela cu riscul de a fi dată în judecată ulterior, dar lumea trebuie să afle adevărul... El nu trebuia să plece la mare, nu trebuia! E o persoană nou intrată în viaţa lui, iar eu personal îl consider direct răspunzător pentru moartea lui", a spus Laura Vicol.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate