Laurette are planuri mari cu iubitul fotbalist. Bruneta vrea să se căsătorească: "Ne iubim așa mult!”

Laurette și-a găsit liniștea și fericirea în brațele fotbalistului Magaye Gueye. Fosta asistentă TV este foarte fericită alături de el și chiar se gândește să facă pasul cel mare.

Autor: Georgiana Maria Anghel

In articol:

Laurette este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Cunoscută pentru un stil extravagant, bruneta nu a fost ferită de scandaluri și conflicte, de-a lungul carieriei sale în televiziune.

Însă, vedeta pare să fi dat uitării evenimentelor din trecut, iar în momentul de față și-a găsit fericirea lângă fotbalistul Magaye Gueye și este mai fericită ca oricând.

Laurette, mărturii despre relația cu iubitul ei:"Ne iubim așa de mult" 

Invitată în cadrul emisunii online a Alinei Ionescu, Laurette a vorbit despre relația cu iubitul ei, fotbalistul Magaye Gueye. Vedeta TV a mărturisit că și-a dorit enorm să cunoască pe cineva și s-a rugat extrem de mult pentru acest lucru. 

Laurette a mai afirmat că își mai dorește un băiețel, vedeta este pregătită să-și formeze o familie cu iubitul ei. Bruneta a mai declarat că, între ea și iubitul ei există iubire și că indiferent de certurile care au mai existat, nimic nu i-a putut despărți. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Laurette, în lacrimi după ce a fost bătută! Vedeta i-a cerut iertare mamei sale în direct: „Știu că am greșit”

„Îmi doresc un băiețel, acum să vedem dacă reușim! Eu m-am rugat la Dumnezeu foarte mult ca să cunosc pe cineva ca și mine. Ne-am cunoscut într-un mod ciudat și au fost multe întâmplări în acest an de când suntem împreună.

Dar a fost o conexiune și ne iubim așa de mult, încât chiar dacă am trecut prin anumite lucruri mai puțin plăcute,  noi nu ne-am despărțit.', a declarat Laurette, în cadrul podcastului Alinei Ionescu.

Laurette, pregătită de pasul cel mare:"Am vorbit despre căsătorie, dar nu va fi acum"

Laurette  și iubitul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Deși fost fotbalist de la Dinamo locuiește la Paris, asta pare să nu fie un impediment pentru frumoasa bruentă, care îl vizitează de câte ori are ocazia. 

Laurette susține că, relația dintre ei este una solidă și că distanța nu face decât să amplifice iubirea dintre ea și iubitul ei. Cât despre pasul cel mare, Laurette a mărturisit că, ea și iubitul ei au discutat acest subiect, iar acum așteaptă momentul potrivit. 

Citeste si: Laurette i-a spus adio logodnicului?! Toată lumea credea că vor ajunge în fața altarului

„Nu rezistăm unul fără celălalt, chiar dacă eu sunt aici și el acolo. Iubirea e mai intensă atunci când te vezi mai rar. Am vorbit despre căsătorie, dar nu va fi acum',  a mai adăugat Laurette, în cadrul podcastului.  

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies