Vedete

Laurette divorteaza inainte de Paste? Manechinul are proces cu sotul incarcerat – Afla detalii

Laurette divorteaza chiar inainte de Paste, se pare. Manechinul si sotul ei, Ciprian, au termen in procesul de divort chiar in primele zile din luna aprilie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Laurette divorteaza inainte de Paste? Manechinul are proces cu sotul incarcerat – Afla detaliiicon photo

Laurette s-a casatorit civil in februarie 2017, la Penitenciarul Jilava, cu sotul ei, Ciprian, el fiind incarcerat acolo. Primele luni de casnicie au fost roz, chiar daca se vedeau rar, atunci cand e ail vizita. Mai apoi, au inceput sa apara problemele intre ei, mai exact cand sotul vedetei a mai primit cativa ani de inchisoare in momentul in care el spera ca va fi eliberat curand. In plus, el a fost mutat la alt penitenciar, in Gherla. Astfel ca, la nici un an de la cununia civila, cei doi au decis sa divorteze. De Paste, Laurette are mari sanse sa fie o femeie libera.

Laurette spune ca nu mai exista cale de impacare dupa tot scandalul care a fost intre ei. La finalul anului trecut, barbatul ar fi facut o cerere de divort in care a scris ca unul din motivele separarii este faptul ca Laurette a avut relatii extraconjugale si, mai mult, ar fi fost platita pentru relatiile sexuale. Sotul manechinului specifica si ca detine probe in acest sens, dupa ce i-ar fi pus pe urme detectivi. In presa au aparut toate aceste informatii, la vremea respectiva. Atunci, Laurette a declarat ca nu e nimic adevarat din ce a spus sotul ei.

Conform unor surse din anturajul vedetei, in primele zile ale lunii aprilie, cei doi soti s-au putea intalni la Judecatorie caci au termen in procesul de divort. “Procesul este in Bucuresti si probabil sotul lui Laurette va fi adus de la Gherla la Bucuresti. Daca totul decurge normal, Laurette ar putea sa fie o femeie libera inainte de Paste, mai exact sa divorteze. Nu exista cale de impacare, cel putin asa spune Laurette. Sotul ei nu ar mai vrea sa divorteze, el a actionat astfel la nervi, insa apoi i-a parut rau. Ea vrea sa mearga inainte”, sustin surse din anturajul manechinului.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune