Laurette sfidează coronavirusul din mijlocul celui mai afectat oraș din Italia, Milano! Fotomodelul de ciocolată, declarații șocante despre boală

Laurette pare să fie decisă să provoace controverse în mijlocul epidemiei de coronavirus din Italia și, mai mult decât atât, își riscă sănătatea de dragul unor fotografii făcute în fața Domului din Milano.

Autor: Calin Perian

In articol:

Mai exact, plecată în această perioadă în Italia, la Milano, Laurette pare să savureze din plin excursia, fără să se teamă de coronavirusul care face ravagii în orașul italian.

Citeste si: Secretul lui Laurette! Unde a locuit ”fotomodelul de ciocolată” în copilărie și ce viață de coșmar a avut acolo

Citeste si: Laurette vorbește despre rasism! Umilințele cumplite la care a fost supusă!

Citeste si: Laurette vorbește despre rasism și cum era umilită în copilărie! ”Am făcut pe mine”

Plecată într-o mică vacanță, Laurette a trecut prin Milano, cel mai afectat oraș al Italiei de epidemia coronavirusului și, încrezătare din cale afară, s-a dus să viziteze centrul istoric al orașului și, normal, să se fotografieze în fața Domului, impozanta catedrală fiind, în această perioadă, probabil locul perfect pentru câteva poze, turiștii fiind în număr mai mic ca niciodată. Iar Laurette, convinsă că nu are ce păți, a făcut o postare care, probabil, i-a scos din minți pe mulți dintre fanii ei.

”Nu am purtat mască, nici măcar o secundă!!! Milano superb! Nu trebuie să te temi nici de ciuma care bântuie în întuneric, nici de molima care bântuie ziua-n amiaza mare. Psalmul 91: 5,6”, a notat Laurette pe contul ei de socializare. Culmea, postarea vine după ce a citit informații cu privire la faptul că cei care au pielea neagră nu ar fi afectați de virus.

Citeste si: Cine este Carla’s Dreams. Cum arată cel mai iubit artist fără mască- bzi.ro

Laurette, victimă a rasismului în copilărie

În copilărie Laurette a avut parte probabil de cea mai umilitoare experiență cu putință pentru un copil. O experiență parcă desprinsă din fimele americane care abordează segregația rasială și care poate lăsa răni adânci în sufletul oricui. ”Când eram mică, de exemplu, voiam să merg la baie, uneori, ca oricine, la școală. Nu eram lăsată să merg la baie și de multe ori- țin mine că a venit mama și s-a certat cu doamna directoare sau doamnele profesoare- pentru că eu am făcut pe mine.

Doar pentru că nu mă lăsau. Sau mergeam pe stradă și mi se spunea că s-a întunecat afară. Mă făceau cioară, în toate felurile”, ne-a spus Laurette, în studioul WOWbiz.ro.

 

 

Măsurile minime de prevenție a coronavirusului

– Spălaţi-vă frecvent pe mâini cu apă şi săpun sau folosiţi un dezinfectant pe bază de alcool dacă mâinile nu sunt vizibil murdare.

Coronavirului este astfel eliminat.

 

– Menţine distanţa de cel puţin 1 metru între tine şi alte persoane, în special cele care tuşesc, strănut şi au febră.

 

– Evitaţi să vă atingeţi ochii, nasul şi gura, mai ales că mâinile ating multe suprafeţe care pot fi contaminate cu virusul. Dacă vă atingeţi ochii, nasul sau gura cu mâinile contaminate, puteţi transfera virusul de la suprafaţă la voi.

 

– Respectaţi igiena respiratorie, adică atunci când tuşiţi şi strănutaţi, acoperiţi gura şi nasul cu pliul cotului sau cu un şerveţel – aruncaţi şerveţelul imediat într-un coş închis şi curăţaţi-vă mâinile cu un dezinfectant pe bază de alcool sau cu săpun şi apă.

 

România nu are măști și costume de protecție în cazul unei epidemii de coronavirus

Managerul Institutului Matei Balș, medicul Adrian Streinu-Cercel, a vorbit despre pericolul pe care îl inspiră temutul coronavirus la Digi24. Totodată, a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește lipsa măștilor și costumelor de protecție în România. ”Un lucru e cert: acum nu e niciun român contaminat. În funcţie de asta se calculează şi potenţialele rate de trasfer ale acestui virus în România. În momentul de faţă nu putem vorbi că s-a întâmplat acest lucru şi sper să nu se întâmple nici în zilele următoare. (...)  Avem kituri de testare, toate cele cinci spitale nominalizate prin ordin de ministru să managerieze situaţia au kituri. Că sunt multe, că sunt puţine... un kit are 150 de teste. Pe măsură ce se consumă intră în procedura de achiziţie locală. Problema e a măştilor şi a costumelor de protecţie. Aici intervine procedura de achiziţie în regim de urgenţă pentru că, nemaifiind pe teritoriul României, trebuie importate”, spunea Adrian Streinu-Cercel, iar acum s-a confiormat ceea ce spunea el, măștile de protecție nemafiind de găsit în farmacii. În ceea ce privește soluțiile antibacteriene care combat infecția cu coronavirus, medicul a dat un răspuns cât se poate de prompt: „Ce fac apa şi săpunul nu face nicun dezinfectant”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Alexia Eram, dezvăluire incendiară despre relația cu Mario Fresh: „Îi duc micul dejun la pat fără să..."

Cine este iubita lui Ferman din Doctorul minune, în viața reală. Actorul Onur Tuna este unul dintre cei mai râvniți actori din Turcia

Cristina Cioran, prima apariție tv după ce a născut prematur! Când va fi botezul Emei

Iată ce spune Anca Serea despre al șaptelea copil: „Adi își dorește foarte mult”

Va fi obligatoriu peste tot! E COD ROȘU. DSP a anunțat acum

Irina Tănase, umilința supermă pentru Liviu Dragnea. Cu cine a prins-o fostul lider PSD

Poza care îl DĂRÂMĂ pe Dragnea. Întâlnirea secretă despre care nu scoate un cuvânt. Ponta i-a făcut-o din 2018!

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies