Legătura dintre Vulpița și Monica Gabor! Mirela Vaida a făcut dezvăluirea

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Veronica Stegaru, cunoscută ca Vulpița, a cunoscut faima peste noapte, iar numele ei stârnește multe controverse.
Tânăra venită din satul vasluian Blăgești a cunoscut faima și dulcele trai de la Capitală, devenind nelipsită de pe micul ecran.
Acest lucru a atras și multe critici, inclusiv din partea membrilor CNA.
Mirela Vaida, gazda emisiunii care i-a făcut faimoși, s-a arătat nemulțumită de decizia de a-i interzice pe Vulpița și soțul ei Viorel pe micul ecran.
Mai mult, ea a asemănat-o pe tânăra din Blăgești cu celebra 'scorpie de la Izvorani" Monica Gabo, pe atunci, Columbeanu.

Citeste si: Bombă în showbiz! Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink 

 

fara descriere

”Lumea a înțeles că ei (n.red. – Vulpița din Vaslui și Viorel Stegaru) sunt autentici. Au doze de naivitate din cauza locului din care vin, a mediului și condițiilor materiale, educaționale, politice. Ei sunt niște victime, iar noi i-am luat cu sensul de a încerca să le dăm o altă cotitură în viață. Ce mă doare pe mine cel mai tare este că se exagerează. De ce? Pentru că audiența este mare. Dacă audiența nu ar fi fost mare, concurența și toți cei care au interesul ca acest subiect să dispară de la televizor nu ar fi avut nicio problemă cu noi”, – a spus Mirela Vaida.

Citeste si: Emil Gabor, abandonat de Monica Gabor, fiica lui? Mărturisiri tulburătoare: „Am crescut trei copii și, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur”

 

Mirela Vaida i-a asemănat pe Veronica și Viorel cu Monica și Irinel

fara descriere

”Să ne amintim că nici Monica și Irinel nu au fost vreun model de moralitate. Ce ne învăța Monica? Dacă ești o fată tânără și te combini cu un bărbat mai în vârstă și care e miliardar, poți să fii și tu cineva? Acesta este un model în viață? Nu.

A fost promovat peste tot. A spus cineva ceva? Nu. Dar de ce? Că Irinel venea de la Izvorani și Veronica vine de la Blăgești? Mie nu mi se pare normal. Am și spus-o în direct. Eu sunt un prezentator un pic mai asumat, de multe ori fac lucruri riscante. Mi le asum. În sensul că am atitudine. Atunci când se exagerează, tind să o spun și vreau să o spun!”, a mai spus Mirela Vaida la DC News TV

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate