Vedete

Legatura incredibila intre Carmen, fata lui Adrian Minune, si Stela Popescu! “Ma alinta “Carmenuta”. Mi-am luat rams bun de la ea pe ascuns” – Video Exclusiv

Stela Popescu s-a stins din viata la finalul lunii noiembrie, la 81 de ani, si a fost inmormantata la Cimitirul Cernica. Regretata actrita a lasat multa durere si suferinta in urma ei. Carmen, fiica lui Adrian Minune, a fost extrem de trista cand a aflat de disparitia artistei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G., S.A.


Carmen nu doar ca a avut onoarea sa o cunoasca pe Stela Popescu, ci si sa lege o relatie frumoasa cu regretata actrita a carei eleva a fost. Fiica lui Adrian Minune a facut cursuri private cu Stela Popescu pe care a indragit-o din prima clipa. (Afla AICI cum se comporta fiica lui Adi Minune la facultate)

Legatura incredibila intre Carmen, fata lui Adrian Minune, si Stela Popescu! “Ma alinta “Carmenuta”. Mi-am luat rams bun de la ea pe ascuns” – Video Exclusivicon photo

Bruneta nu poate uita cum i se adresa Stela si ce a invatat de la ea. Tanara spune ca a fost sa-si ia ramas bun de la “Marea doamna a teatrului romanesc”, cand aceasta era depusa la Teatrul de Revista Constantin Tanase din Capitala.

“Cand am auzit ca Stela Popescu s-a stins… a fost foarte trist pentru mine pentru ca mi-a fost profesoara. Eu am facut cursuri cu ea timp de 3 luni… stiu cat de mamoasa era si cat de iubitoare. Si-mi zicea “mami”, si ma alinta tot timpul “Carmenuta”. Am facut cursuri private, inainte de a intra la Facultatea de Actorie, aveam in jur de 13 ani.

Cum am aflat ca a murit? Ajunsese acasa, de la facultate, si primisem vestea de la un coleg de-al meu, pe telefon.

Am fost sa-mi iau ramas bun de la ea, dar am facut-o ca sa zic asa… cumva… pe ascuns. Pentru ca nu sunt genul care sa vina si sa zica “uite, eu am facut asta, m-am dus acolo”. Nu! E o chestie pe care am simtit-o eu si am facut-o doar pentru mine”, a declarat Carmen pentru WOWbiz.ro.

Fiica lui Adrian Minune e studenta la Facultatea de Actorie acum, o alta pasiune de-a ei, pe langa muzica.

“Am avut pasiunea asta inca de mica. Prima mea pasiune a fost actoria, dupa care a aparut muzica si mi-am dat seama ca pot face mult mai multe cu muzica in Romania. Dar cand a fost sa-mi aleg facultatea, am zis ca de ce sa las sa moara pasiunea asta, daca o simt, daca pot sa o fac. Si m-am dus la Facultatea de Actorie”, a mai spus ea.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune