Legătura neștiută dintre Draga Olteanu Matei și Stela Popescu! Cele două mari actrițe au împărtășit un destin comun DEZVĂLUIRI

Draga Olteanu Matei Și Stela Popescu, două dintre cele mai mari și mai talentate actrițe de la noi, au fost prietene de-o viață.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Draga Olteanu Matei Și Stela Popescu, două dintre cele mai mari și mai talentate actrițe de la noi, au fost prietene de-o viață.

Draga Olteanu Matei a murit marți noapte, după ce câteva zile a fost în comă din cauza unei hemoragii abdominale, care i-a fost fatală. S-a stins tot într-o zi de noiembrie, la fel ca prietena ei, Stela Popescu, doar că la trei ani distanță.


In articol:

De altfel, când a aflat de dispariția Stelei Popescu, Draga Olteanu Matei se afla la Piatra Neamț, acolo unde se retrăsese de mulți ani. Cele două prietene vorbeau des la telefon, de altfel împărtășeau și o suferință comună – durerea pierderii persoanei iubite, actrițele erau văduve, iar moartea soților le lăsase neconsolate, singure și distruse. Pentru că deși avuseseră căsătorii fericite, niciuna nu avusese copii. E adevărat însă, că Stela Popescu înfiase o nepoată, însă Draga Olteanu Matei nu a vrut niciodată să devină mama. (VEZI de ce nu a avut copii Draga Olteanu Matei)

Draga Olteanu Matei si Stela Popescu
Draga Olteanu Matei, indurerata la moartea Stelei Popescu

Și mai au un lucru în comun cele două, legat de iubirea pentru bărbații din viața lor. Stela Popescu nu a vrut să fie înmormântată la Bellu, pe Aleea Artiștilor, ci la Cernica, acolo unde se afla mormântul soțului său. Nici Draga Olteanu Matei nu va fi înmormântată la Bellu, ci la cimitirul din Piatra Neamț, acolo unde este soțul său, și unde își scrisese numele pe cruce încă din timpul vieții. 

Citeste si: Totul s-a terminat pentru Alex Bodi. Lovitura năprasnică primită în arest - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Draga Olteanu Matei va fi înmormântată duminică, la Piatra Neamț

Draga Olteanu Matei, la moartea Stelei Popescu ”Am ținut una la alta foarte mult”

Moartea Stelei Popescu, în noiembrie 2017, a îndurerat-o profund pe Draga Olteanu Matei. ”Nu mi-ar fi trecut prin cap că Stela va pleca așa de brusc. M-a zguduit extraordinar de tare”, spunea actrița.

Cele două s-au cunoscut încă din studenție, chiar dacă Draga Olteanu Matei era mai mare cu trei ani decât Stela Popescu, cele două s-au împrietenit.

Draga Olteanu Matei a murit
Draga Olteanu Matei a murit tot în noiembrie, ca buna sa prietenă Stela Popescu

Citeste si: Unica fotografie cu Draga Olteanu Matei în studenție. Nu a păstrat-o pentru ea: „Ia-o, eu nu mai am ce mai face cu ea!”

”Am ținut una la alta foarte mult. De câte ori avea spectacole, mergeam să o văd. Ea venea la mine, discutam, analizam roluri și multe altele. Stela Popescu a fost ca o boltă înstelată, plină de stele, ea va fi veșnic câtă viață vom mai avea în noi fiecare”, spunea Draga Olteanu Matei la moartea Stelei Popescu.

Știa că Stela Popescu nu ar fi trebuit să fie uitată, a militat ca actriței să i se facă un bust care să fie pus în holul Teatrului Constantin Tănase. Iar Draga Olteanu Matei își dorea ca atunci când va muri și ea, colegii, publicul să nu o uite.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Carmen Iohannis a ascuns totul! Ce i-a spus mama sa lui Klaus Iohannis

Nu lua asta în glumă! Ai acest simptom după ce faci sport? Mare atenție. Ce înseamnă, de fapt

Monica Davidescu, mesaj sfâșietor de rămas bun pentru actrița Draga Olteanu Matei. „La ultima întâlnire, cu un an în urmă, Draga era doar bucurie”

Alexandru Arșinel, prima reacție după moartea actriței Draga Olteanu Matei: „Marii artiști dispar ușor, ușor”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies