Legătura neștiută între Adrian Minune și Tudor Gheorghe! Cum a ajuns manelistul să fie descoperit datorită marelui artist

Adrian Minune și Tudor Gheorghe sunt doi artiști care, la prima vedere, nu au nimic în comun. Însă doar la prima vedere...

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Adrian Minune îi datorează începutul carierei lui Tudor Gheorghe, un lucru pe care puțini oameni îl cunosc. Practic, manelistul a fost descoperit ca talent datorită unei piese a marelui artist. În același timp, Tudor Gheorghe s-a declarat un admirator al vocii lui Adrian Minune.

Adrian Minune: ”Am cântat melodia lui Tudor Gheorghe și am ajuns la Cântarea României”

Adrian Simionescu, pe numele lui real, a debutat pe scenă cu o piesă a lui Tudor Gheorghe. Se întmpla în anul 1980, când manelistul era clasa întâi la o școală din cartierul Colentina și habar nu avea că are talent la muzică.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Am ieșit în fața clasei și am cântat o melodie de-a lui Tudor Gheorghe, intitulată ”Acolo este țara mea”. Am fost aplaudat îndelungde toți colegii mei... Deci, la doar 6 anișori s-a descoperit că am aptitudini muzicale. Din acel moment am participat la toate activitățile școlare și la Cântarea României ca prim-solist. Elevii din clasele V-VIII mă chemau la toate banchetele. În aceeași perioadă, bunicii mei, Niculina li Vasile, care se trag tot din familii de lăutari, mi-au cumpărat un acordeon și m-au dus la un profedor de muzică, dmnul Sfțntu, iar mai apoi la domnul Florian”, a povestit Adrian Minune cu mulți ai în urmă, în revista Euro Petrecere.

Tudor Gheorghe: ”Adi Minune este un glas excepțional”

De cealalt parte, Tudor Gheorghe a susrprins pe toată lumea când a recunoscut că ascultă manele și că este fascinat de vocea lui Adrian Minune.

Citeste si: Florin Salam a rupt tăcerea în scandalul cu Duduianu. EXCLUSIV Știrile KANAL D

Citeste si: Karmen Minune, părăsită de soț și lăsată fără copil. Cel mai negru coșmar al artistei

Citeste si: Concert gratuit - live “Visătorii de vise”, la Sala Palatului! Ce artiști urcă pe scenă!

”Ascult manele și au niște voci extraordinare”, a spus artistul, referindu-se la interpreții acestui gen care este văzut destul de prost în România. Întrebat ce cântreți i-au atras atenția, Tudor Gheorghe a explicat. ”Pe toți îi știu. Îți dai seama că îi ascult. Ei au niște voci extraordinare, niște copii admirabili. Ce cântă ei este o prostie, dar asta este cu totul altceva. Fără doar și poate, Adi Minune, care este un glas absolut excepțional. Florin salam e special, Vali Vijelie mai puțin”, a mai spus Tudor Gheorghe.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Vulpița și Viorel și-au uitat umila casă din Vaslui. Au primit un apartament în București!

Florin Salam și Roxana Dobre s-au despărțit după bătaia din fața blocului? „Fiecare pe drumul lui”

Horoscop egiptean cu Mihai Voropchievici. Cel mai complet horoscop: previziuni inedite în funcție de ziua în care te-ai născut

Vecinii lui Spartacus, liderul bătăușilor din Rahova, speriați de polițiști: „Le-au spus vecinilor mei să stingă grătarul”

Cea mai tare poză a începutului de an! Adrian Minune a fost invitat la masa lui Ion Ţiriac: „Cum e să stai lângă oameni bogați?”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies